MarketingMNK Gorovo
Opatija

Sajam HoReCa Adria u Opatiji od 24. do 26. listopada 2019.

Horeca
foto arhiva: Smiljan Prpić

Posjetitelji će moći vidjeti više od 3.000 različitih artikala, a čak 30 proizvoda bit će premijerno predstavljeno hrvatskoj javnosti

U terminu od 24. do 26. listopada 2019. sajam HoReCa Adria po peti put u Opatiji okuplja vodeće dobavljače za sektor turizma i ugostiteljstva

Njih više od 90 predstaviti će najnoviju opremu, uređaje i tehnologije, uz niz popratnih događanja

Ove godine na sajmu nastupaju dobavljači i proizvođači iz Hrvatske i Europe koji predstavljaju vodeće brendove u segmentu opremanja hotela, vila, apartmana, kuća za odmor te restorana i ugostiteljskih objekata. Pripremili smo i tematske edukacije, bit će tu i odličan networking te vjerujemo da ćemo kvalitetno povezati sektor turizma s poslovnim partnerima – rekao je direktor sajma HoReCa Adria Adriano Požarić.

Posjetitelji će ovdje moći vidjeti više od 3.000 različitih artikala, a čak 30 proizvoda bit će premijerno predstavljeno hrvatskoj javnosti. Istaknimo stroj za uklanjanje žvakaćih guma na podovima, inovaciju koja dolazi iz Kärchera, najnovije linije stolnog posuđa proizvođača Churchill i Tafelstern, novu mobilnu aplikaciju koja dodatno olakšava i ubrzava rad s Winterhalterovim perilicama suđa te brojne druge.

Marketing

Izlagački program obuhvaća tehnologiju i softverska rješenja, hranu, piće i slastičarstvo, namještaj, dekore i opremu za uređenje, sitan inventar i potrošni materijal, te opremu za profesionalne kuhinje i ugostiteljski program.

Namijenjen hotelijerima, vlasnicima vila, apartmana i kuća za odmor, vlasnicima kampova i marina te restoraterima i ugostiteljima, odnosno svima koji se bave turizmom i okrenuti su investiranju i podizanju kvalitete usluge u svojim objektima.

Izvor i foto: Turizmoteka/ HoReCa

55555
MarketingMNK Gorovo

Zadnje novosti

To Top