MarketingCreative Weddings - videosnimanje i fotografiranje vjenčanja
Opatija

Sajam HoReCa Adria idući vikend u Opatiju

horeca

Vodeći hrvatski i europski dobavljači za sektor turizma i ugostiteljstva po četvrti će se put okupiti u Opatiji od 8. do 10. studenog 2018. godine na sajmu HoReCa Adria.

Više od 70 izlagača iz Hrvatske i Europe ovdje će prezentirati najnovije trendove, opremu i uređaje u najznačajnijem terminu, neposredno nakon same turističke sezone.

Tijekom tri dana trajanja sajma, posjetitelji ovdje mogu naći sve ono što im je potrebno za opremanje i investiranje, a osim samoga izlagačkog dijela, Sajam ima bogat popratni program s nizom odličnih predavanja. HoReCa Adria se održava u Sportskoj dvorani Marino Cvetković, a svake je godine posjeti više od 3.000 posjetitelja, profesionalaca u turizmu.

Namijenjen hotelijerima, vlasnicima apartmana, vila i pansiona, ugostiteljima, restoraterima, investitorima te arhitektima i projektantima, sajam je mjesto na kojemu počinje nova sezona, povezuju se sektori i stvaraju nove vrijednosti.

Na sajmu HoReCa Adria posebna je pažnja posvećena opremi za restorane i sve ostale ugostiteljske objekte. Izlagački program obuhvaća širok raspon opreme za profesionalne kuhinje renomiranih proizvođača s prezentacijom najnovijih uređaja.

Na sajmu ćete moći pronaći sitan inventar i ugostiteljski program
• posuđe i pribor za jelo
• posuđe za pripremu i obradu hrane
• potrošni materijal
• pribor i ambalaža za posluživanje
• ambalaža
• radna odjeća i obuća
• tekstil za ugostiteljstvo

MarketingCreative Weddings - videosnimanje i fotografiranje vjenčanja

Za vrijeme sajma HoReCa Adria održava se i niz premijernih prezentacija novih proizvoda na hrvatskom tržištu.

 

 

55555
MarketingMNK Gorovo

Zadnje novosti

To Top