MarketingMariner keramika
Vijesti

Rotaract klub Opatija Lungomare uručio vrijednu donaciju Udruzi osoba s invaliditetom grada Opatije

IMG-20221019-WA0003_2

Mladi opatijski rotarakteri donirali su sredstva prikupljena humanitarnom prodajom majica u Iki

Članovi Rotaract kluba Opatija Lungomare prikupili su 4.000 kuna humanitarnom akcijom prodaje posebno dizajniranih majica povodom nedavno održane predstave “Casabianca” u Iki. Idejni tvorac dizajna majica s lokalnim ikarskim motivima i predvodnik ove inicijative je Matej Blažić, predsjednik Rotaract kluba Opatija Lungomare. Mladi opatijski rotarakteri su sredstva odlučili donirati Udruzi osoba s invaliditetom grada Opatije, s čijim su se članovima družili ovu srijedu u njihovim prostorijama Kutka za inkluziju povodom donacije.

IMG_20221019_193812853_2

“Veliko nam je zadovoljstvo što smo svojom prvom akcijom od osnivanja našeg kluba odlučili darivati Udrugu osoba s invaliditetom grada Opatije. Želja nam je i dalje pokretati slične humanitarne akcije kojima kroz kreativno djelovanje u lokalnoj zajednici možemo izravno pomoći našim sugrađanima u potrebi, lokalnim udrugama, a posebno našim vršnjacima, mladima i djeci. Želim vam od srca da i dalje uspješno radite na inkluziji vaših članova” – izjavio je predsjednik Rotaract kluba Opatija Lungomare Matej Blažić.

MarketingMariner keramika

Predsjednica Udruge osoba s invaliditetom grada Opatije Klaudia Dokozić se u ime udruge zahvalila mladim donatorima koje je upoznala s radom udruge, svakodnevnim problemima s kojima se susreću i potrebama koje imaju njezini članovi: “Vašu donaciju ćemo iskoristiti za ljetovanje naših članova koje upravo planiramo, a cilj tih ljetnih aktivnosti je postizanje čim većeg stupnja samostalnosti naših članova u njihovom svakodnevnom funkcioniranju i stjecanje radnih navika.”

55555
MarketingMarinerGMB OPATIJA

Zadnje novosti

To Top