MarketingMariner keramika
Opatija

Roditeljski sastanak: Priprema djece za školu

Dječji vrtić Opatija, Foto Luigi Opatija, Grad Opatija, Otvore

Online roditeljski za roditelje budućih prvašića

Dječji vrtić Opatija- Pozivamo roditelje školskih obveznika DV Opatija 17. veljače 2021. na online roditeljski sastanak u 17:30 sati pod nazivom Priprema djece za školu. Na sastanku će se govoriti o tome što se sve očekuje od djeteta prilikom polaska u školu, kako mu roditelji mogu pomoći, koji su mali rituali dobrodošli prije odlaska u školu.

Polazak u prvi razred osnovne škole velik je događaj za cijelu obitelj: u prvom redu za budućeg đaka, ali i njegove roditelje te članove šire obitelji. Na neki je način to prvi veliki korak na putu k zrelosti, onaj u kojem se potvrđuje sav trud, ali i pažnja i ljubav koji su do tog trenutka uloženi u odgoj djeteta.

Dijete se mora prilagoditi novim pravilima ponašanja; sjediti na jednom mjestu duže vrijeme, pratiti aktivnost do kraja, doći na početak nastave, a njegova sposobnost učenja i izvršavanja zadataka stalno se procjenjuju. Također, to je prva provjera djetetovih socijalnih, emocionalnih, intelektualnih i drugih sposobnosti. O tim prvim danima školovanja uvelike ovisi uspješnost njegovog daljnjeg školovanja, pa ga možemo smatrati presudnim trenutkom za cijeli budući život djeteta. Stoga je važno posvetiti pozornost pripremi djeteta za školu.

Na sastanak se možete uključiti putem poveznice https://zoom.us/j/92621463748?pwd=MHJha3dJRGdsQngwTi9wYU9mUTdhQT09

MarketingMariner keramika

 

 

55555
MarketingCreative Weddings - videosnimanje i fotografiranje vjenčanja

Zadnje novosti

To Top