MarketingMariner keramika
Opatija

Roberto Žigulić kandidat za zamjenika gradonačelnika

07343CA3-B057-4638-A1A1-B8592EB8904C

Ispred koalicije IDS-a i Kvarnerske inicijative

Ante Štampalija predstavio je Roberta Žigulića kao čovjeka koji je bio opatijski gradski vijećnik u razdoblju od 2015. do 2017. te je dobro upoznat sa problemima Grada. Naglasio je kako Žigulića posebno zanima rješavanje gradskih problema te da se to radi transparentno.

Našem gradu nedostaje strateškog promišljanja i planiranja. Bez obzira što periodički obnavljamo strategiju razvoja Grada, pitanje je koliko se nje pridržavamo i na koji način kontroliramo realizaciju njezinih miljokaza i indikatora. Za tu kontrolu bi trebalo biti odgovorno Gradsko vijeće, ali je pitanje da li gradonačelnik i njegov tim u tome pravovremeno obavještavaju. – rekao je Roberto Žigulić te naglasio da u vrijeme njegova mandata to sigurno nije bilo tako.

Kao kandidat za zamjenika gradonačelnika, Žigulić smatra da je na opatijskoj političkoj sceni došlo vrijeme za nove snage koje su prethodno prošle sve faze građansko- političkog djelovanja, od građanskog aktivizma do obnašanja dužnosti u Mjesnim odborima.

IDS Opatija daje punu podršku kandidatu za zamjenika gradonačelnika, gospodinu Žigulića i naravno kandidatu za gradonačelnika Anti Štampaliji. Vjerujem da IDS i Kvarnerska inicijativa mogu učiniti zaista puno za razvoj našeg grada. Opatija je grad s ogromnim mogućnostima, a mi ćemo je, zajedničkim snagama pokrenuti.

EBD72A50-60D4-47AB-8C69-403E5A91FC61

Jasnim planom okrenut ćemo se prema pravom i potpunom korištenju EU fondova, s ciljem da tim izvanproračunskim sredstvima financiramo ključne projekte koji su već godinama na čekanju.

Naglasak ćemo naravno staviti na uključivost sugrađana, transparentnost uprave i javnog djelovanja te na konstantan dijalog s našim sugrađanima.

MarketingMuzej turizma

Radujemo se nadolazećoj kampanji gdje će svakako biti još puno prilika za predstavljane programa u detalje.- poručila je Isidora Rajković.

Nositelj liste za Gradsko vijeće bit će Ante Štampalija što nam je potvrdio on osobno na naše novinarsko pitanje.

 

 

 

55555
MarketingCreative Weddings - videosnimanje i fotografiranje vjenčanja

Zadnje novosti

To Top