MarketingMariner keramika
Đir

RivijeraNews portal postao medijski pokrovitelj Liminal Clubbing

andrae

Prvog dana prosinca započinje novi projekt “Liminal Clubbing” u klupskom prostoru Gervais u Opatiji. Projekt su osmislili mladi i ambiciozni kreatori elektronske glazbe iz našeg područja predvođeni DJ-evima pod imenom: Marcel, San Suono, JKBC i dr.

“Nije to projekt samo jednog kluba, kolektiva, ili nekolicine nas lokalnih DJ-eva, već inicijativa svih nas Opatijaca koji želimo zajedno stvarati uređen noćni život, uz poneka veća okupljanja ispred velike pozornice, te nešto glasniju glazbu. Barem povremeno. Ovoga će puta Gervais preuzeti ulogu najpoznatijih klubova Ibize; želimo u naš klub postaviti stage svjetskih festivala poput Zürich Street Parade-a, Tomorrowlanda, Ultra Music Festivala i sl. Osim toga želimo i veliki dio ove glazbene večeri posvetiti i rejverima, te istinskim zaljubljenicima u underground elektroničku glazbu, koja će zapravo biti veći dio programa i u budućnosti”, poručju organizatori.

U subotu 1. prosinca s početkom u 22:00 u Gervaisu će nastupiti Andrea Oliva, Dj s Ibize koji je u Hrvatskoj već nastupao na festivalima Sonus i Hideout. Ekskluzivni medijski pokrovitelj ovog eventa bit će RivijeraNews portal.

MarketingCreative Weddings - videosnimanje i fotografiranje vjenčanja

55555
MarketingMNK Gorovo

Zadnje novosti

To Top