Marketing
Politika

Riviera4Seasons2 predstavili svoje aktivnosti

New Project (19)
Foto: opatija.hr

Treći partnerski sastanak na kojem su partneri u EU projektu Riviera4Seasons2 predstavili svoje aktivnosti u Voloskom

U sklopu provedbe EU projekta  Riviera4Season2 u Voloskom je jučer održan 3. sastanak Odbora za praćenje projekta u organizaciji projektnog partnera Fakulteta za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu iz Opatije.

Uz predstavnike svih hrvatskih i slovenskih partnera (Grad Opatija, Turistička zajednica Opatija, Općina Piran, Turistička zajednica Portorož, Fakultet turističkih studija – Turistica (Portorož) i Fakultet za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu Opatija) sastanku su prisustvovali i vanjski suradnici te Ugovorna upraviteljica zajedničkog tajništva iz Ureda Vlade Republike Slovenije za razvoj i europsku kohezijsku politiku Tereza Černigoj.

Svi partneri predstavili su aktivnosti koje su odrađene u proteklom izvještajnom razdoblju (1. travanj – 30. rujan) kao što je niz radionica, manifestacija, promotivnih aktivnosti i manjih građevinskih radova realiziranih u Portorožu te u Opatiji i zaleđu.

Po završetku sastanka, delegacija je posjetila i dio tradicionalnog puta Veprinac. Do sada je uređeno oko 2 km puta što je obuhvaćalo manje građevinske radove i hortikulturno uređenje. Grad Opatija bio je naručitelj ovih radova dok je izvođač bila tvrtka Parkovi d.o.o.

MarketingMNK Gorovo

Podsjećamo, zajednička baština za zajedničku međunarodnu promociju 365 dana zelenog turizma na Opatijskoj i Portoroškoj rivijeri financira se u okviru programa INTERREG V-A Slovenija – Hrvatska 2014. – 2020. Ukupan budžet projekta je  840.205,00 eura, od toga su europska sredstva 714.174,25 eura. Tema projekta je aktivna zaštita kulturne i prirodne baštine kroz održivi razvoj turizma u okolici i zaleđu Opatije i Pirana, a s ciljem proširenja kulturno-turističke ponude doznajemo na Opatija.hr.

 

55555
MarketingMNK Gorovo

Zadnje novosti

To Top