Marketing
Opatija

Riješen problem “zapinjanja” buseva na Slatini

CA11B5E9-84E5-4B8D-B09C-57243469CEC8

Prema pisanju portala Fiuman.hr, nadležne službe u proteklih desetak dana odlučile su dodatno urediti promet u mirovanju u tom dijelu Opatije te bi time trebao biti riješen problem prometnih čepova zbog zaustavljenih autobusa.

“Rješavanju navedene problematike pristupilo se zajedničkim dogovorom Županijske uprave za ceste, policijske postaje Opatija i Opatije 21. Rješenje podrazumijeva reakciju struke u vidu bolje vertikalne i horizontalne signalizacije, ali i intenzivnijom kontrolom i primjenom Zakon o sigurnosti prometa na cestama u suradnji s Policijskom upravo primorsko – goranskom te policijskom postajom Opatija.

S obzirom na povremene prekide u prometu prilikom prometovanja autobusa dijelom Ulice maršala Tita 129 kod hotela Savoy, ovim putem Vas obavještavamo kako ćemo izvršiti postupanje temeljem dane suglasnosti vlasnika, Županijske uprave za ceste PGŽ, na način da će se postaviti horizontalna signalizacija u vidu iscrtavanja dijela kolnika bijelom isprekidanom linijom te će se ispod kritičnih mjesta šablonski iscrtati slova, brojevi i strelice MAX 4,5m kako to struka nalaže, a rješava u drugim jedinicama lokalne samouprave.

Naime, do obustave prometa dolazi uslijed parkiranja vozila dužih od 4,5m, koja unatoč znaku zabrane koriste uslugu parkiranja. Isto tako, postavio se još jedan dodatni znak za maksimalnu dužinu vozila u tom dijelu ulice, na postojeći stup pored parkomata.

MarketingCreative Weddings - videosnimanje i fotografiranje vjenčanja

Kako bismo spriječili ovakve situacije u budućnosti na način da djelujemo vatrogasno, opatija 21 uključit će i djelatnike u kontroli naplate parkiranja u sustav obavještavanja službe pauka kako bi intervencija bila promptna. U dogovoru s policijskom postajom također je naglašena spremnost istih da se navedenom lokalitetu da poseban važnost i prioritet”, poručio je ovom prilikom direktor Opatije 21, Igor Štok.

55555
MarketingCreative Weddings - videosnimanje i fotografiranje vjenčanja

Zadnje novosti

To Top