MarketingMariner keramika
Kultura

RI Rock glazbene igraonice i radionice za djecu i mlade

grupno-bubnjanje-festival-tobogan-2020

Udruga Ri Rock predstavlja jedinstvene projekte za najmlađe glazbene talente i nove nade riječke scene

Radionice se održavaju jednom tjedno u OKC Palach u sklopu projekta “Ri Rock Akademija” koji za cilj ima razvijanje mladih glazbenika riječke rock scene kroz razne tečajeve, predavanja, klinike, savjetovanja, radionice i igraonice.

Ri Rock Vrtić – Glazbena igraonica

Igraonica se temelji na improvizaciji i aktivnom sudjelovanju djece u raznim glazbenim aktivnostima kao što su pjevanje i sviranje. Ovom metodom omogućuje se korištenje glasa ili instrumenta pri čemu se postiže direktni kontakt sa stvaranjem glazbe. Glazba je veoma važna za razvoj svakog djeteta. Ona pozitivno utječe na djetetove fizičke i umne sposobnosti, te omogućuje razvoj estetskog odnosa prema glazbi i umjetnosti općenito. Glazba kao sredstvo u komunikaciji često pomaže u izražavanju osobnosti.

Kao i cijela Ri Rock Akademija, Ri Rock Vrtić zamišljen je kao jedan neformalni koncept, a ideja je glazbom doprijeti do djece i omogućiti im opušteno muziciranje kroz igru, van klasičnog školskog modela. Igraonica usmjerava djetetovu energiju na stvaranje ritma, glazbe, zvuka i kreativnog izražavanja.

Ri Rock Vrtić igraonice obuhvaćaju:
– učenje pjevanja, ritmova i zvukova
– razvijanje motorike
– razvijanje timskog rada, suradnje i zajedništva
– poticanje kreativnosti i stvaralaštva
– relaksaciju i opuštanje

Prijave su otvorene od 24.09.2021. pa sve dok se ne popune grupe. Dob polaznika za grupu je od 4 do 7 godina. Minimalni broj za pokretanje rada jedne grupe je petero djece. Radionice će se održavati jednom tjedno u trajanju od 45 min.

Radionice grupnog bubnjanja za djecu i mlade

MarketingMariner keramika

Idealne radionice za sve klince koji pršte od energije i žele tu energiju usmjeriti na učenje i stvaranje glazbe.

Radionice, osim samog učenja sviranja ritmova, bit će usmjerene i ka drugim elementima kao što su: timski rad i suradnja, zajedništvo, fokusiranost, kreativnost, stvaralaštvo, motorika, disciplina, ispucavanje negativnih emocija i stresa, relaksacija i opuštanje…

Radionice će se održavati jednom tjedno u trajanju od sat vremena, a zamišljene su s ciljem osnivanja stalne bubnjarske skupine koja će u budućnosti uvrstiti i neobvezne javne nastupe. (2020. godine je odrađen nastup na otvorenju dječjeg festivala Tobogan)

Prijave su otvorene sve dok se ne popune grupe. Dob polaznika za mlađu grupu je od 7 do 10 godina te za stariju grupu od 11 do 14 godina. Minimalni broj za pokretanje rada jedne grupe je 5 polaznika. Radionice će se održavati jednom tjedno u trajanju od 45 min.

Za dodatne informacije o radionicama obratite se na: 0958847775 ili na musicboxrirock@gmail.com

55555
MarketingMariner

Zadnje novosti

To Top