MarketingMNK Gorovo
Zabava

Reinkarnacija nastupa u Caffe baru Tennis

Reinkarnacija

Popularni opatijski reperi iz sastava Reinkarnacija nastupit će ovog petka 27. rujna u Caffe baru Tennis u Opatiji. Program započinje u 20 sati.

Do sada su izdali tri albuma: “Over doze kifoza”, “Ulica 9. rujna” i “Traitors”. Nastupali su na mnogo lokalnih evenata od kojih treba izdvojiti nastupe na “Voloskani” i  “Student day festivalu”, te na festivalu “Opatijske Barufe” čije je izdanje imenovano upravo po njima. Jednu od njihovih posljednjih pjesama, “Kroz naše oči” čak je i portal muzika.hr proglasio singlom tjedna.

Ovog puta dečki su odlučili napraviti jednu progresivnu večer. Večer otvara DJ “Hazy Manner” koji je ujedno i DJ Reinkarnacije, nakon njegovog seta dolaze reperi “El Ese” “Pino Kio” i “Jena the Man koji se pridružuju “Hazy Manneru” da Reinkarnacija nastupi u punom sastavu. Nakon nastupa Reinkarnacije “DJ Hazy Manner” nastavlja s još jednim setom, pa iz Tennisa pozivaju posjetitelje da se ostanu zabaviti i nakon samog koncerta.

Caffe bar Tennis bio je popularno okupljalište mladih početkom 2000-tih godina te bi ovaj koncert mogao biti novi početak izlazaka u Opatiji.

MarketingMNK Gorovo

 

55555
MarketingMNK Gorovo

Zadnje novosti

To Top