MarketingMariner keramika
Kastav

Reformisti će kandidirati Delića za gradonačelnika Kastva

fotka-1

Vrijeme je za promjene

 

Kako prenosi portal Fiuman.hr pod geslom „Vrijeme je za promjene“  kastavski Reformisti samostalno izlaze na lokalne izbore te su se tim povodom oglasili priopćenjem koje prenosimo:

“Na ove izbore izlazimo s kandidatima za gradonačelnika i zamjenika gradonačelnika, kao i sa listom za Gradsko vijeće. Naš kandidat za gradonačelnika Kastva je Dajan Delić, a za zamjenicu gradonačelnika kandidiramo Gordanu Maćešić. Riječ je o mladim, obrazovanim ljudima spremnim okrenuti potpuno novu stranicu u razvoju Grada Kastva.

U posljednje četiri godine predvodili smo Gradsko Vijeće i bili faktor stabilnosti u funkcioniranju grada. Mogli smo se iz najveće blizine uvjeriti kako djeluje sadašnja kastavska izvršna vlast i viđenim, kao i većina kastavskih građana, nismo zadovoljni.

MarketingMariner keramika

Prvenstveno smo nezadovoljni sporošću i neefikasnošću realizacije projekata, a sporost i neefikasnost su opća karakteristika SDP-ove komotne vladavine zadnjih dvadeset i sedam godina. Primjetan je također i nedostatak vizije i sistematičnosti u promišljanju razvoja grada,te se glavinja od projekta do projekta i radi stihijski.

Dosta je! Kastav može i treba bolje. Mi smo sigurno oni koji mogu i bolje i brže i efikasnije. Zato ćemo zatražiti od građana Kastva da nam s punim pouzdanjem povjere vođenje grada naredne četiri godine. Program s kojim izlazimo pred građane smo pripremili i predstavit ćemo ga u  predizbornom vremenu.

Radujemo se izborima: VRIJEME JE ZA PROMJENE!”

55555
MarketingMALONOGOMETNA IGRAONICA

Zadnje novosti

To Top