MarketingMariner keramika
Opatija

Reagiranje opatijskog gradonačelnika na tekst u Novom Listu

Ivo Dujmić

Objavljujemo reagiranje opatijskog gradonačelnika Ive Dujmića na tekst u tiskanom izdanju Novog lista dana 28. siječnja 2019. godine, članak objavljen na stranici 6. i 7. tiskanog izdanja

Ivo Dujmić: Umjetno stvorena “afera” oko koncesijskog odobrenja tvrtke moje supruge na plaži u Ičićima je plod političkog obračuna gradskog vijećnika Igora Puža prema meni.

Umjetno stvorena “afera” koja se aktualizira još od prije izbora, a vezano za tvrtku moje supruge, čisti je politički obračun. Tvrtka moje supruge istu poslovnu djelatnost na plaži u Ičićima obavlja 27 godina, još od davne 1991. Ona ima koncesijsko odobrenje za samo jedan segment te plaže na kojoj postoji još dodatnih 10 odobrenja koje imaju druge tvrtke i obrti. Sveukupno se u Opatiji svake godine iznova odobrava oko 96 koncesijskih odobrenja na raznim lokacijama po istoj proceduri.

No ove godine postoji jedna razlika – Gradski vijećnik Akcije Mladih Igor Puž, zbog dišpeta, sa svojom novootvorenom tvrtkom „Sunčana Opatija j.d.o.o.“ namjerio se javiti baš za to koncesijsko odobrenje na lokaciji na kojoj odobrenje ima tvrtka moje supruge. Ali postoji jedan problem. Kada je g. Puž rano ujutro stigao na predaju ponude, pred zgradom Grada već je bio formiran red ostalih ponuditelja, a među kojima je bila i moja supruga. Iako je dakle 2. siječnja već od ranog jutra bio red od 20-ak ponuditelja za koncesijska odobrenja, tekstom u „Novom Listu“ se sugerira kako je jedino moja supruga predala ponudu prilikom otvaranja Pisarnice, što nije točno. Ne samo da nije jedina predala, nego je ponudu predao i g. Puž.

Iz priloženog videa jasno je vidljivo da je upravo g. Puž na predbožićnoj sjednici Gradskog vijeća postavio pitanje na tu temu i dobio odgovor.

MarketingMariner keramika

Video link: https://web.facebook.com/ivodujmic.hr/videos/1725039484262390/

Napomena: Video je objavljen na Facebook stranici: www.facebook.com/ivodujmic.hr

55555
MarketingMNK Gorovo

Zadnje novosti

To Top