MarketingKarneval Opatija
događanja

Raznovrstan program na Ljetnoj ovog tjedna

ljetna_00

Iskoristite lijepo vrijeme i pogledajte dobar film na sviježem zraku na Ljetnoj pozornici u Opatiji

Danas, 13. srpnja na repertoaru je glazbena biografska drama; Elvis. U glavnim ulogama su Austin Butler, Tom Hanks i Olivia DeJonge. Boksač: Života Jema Belchera. Dan kasnije, 14. srpnja čeka nas film u režiji Daniela Grahama, Boksač: Života Jema Belchera u kojem glume: Matt Hookings, Ray Winstone i Russell Crowe.

Projekcija filma Thor: Ljubav i grom iznimno se održava u Centru Gervais (Nikole Tesle 5, Opatija) umjesto na Ljetnoj pozornici.

akciju  avanturu u trajanju od 119 min pogledajte 15. srpnja. Redatelj: Taika Waititi a uloge: Chris Hemsworth, Natalie Portman, Christian Bale, Tessa Thompson, Taika Waititi. Treba imati na umu da ovaj film sadrži nekoliko sekvenci s trepćućim svjetlima koja mogu utjecati na one koji imaju fotosenzitivnu epilepsiju ili neke druge fotosenzitivnosti.

Ulaznice po cijeni od 25,00 kuna možete kupiti u Opatiji u uredu Festivala Opatija na Ljetnoj pozornici (Zert 6A) radnim danom od 8 do 16 sati, u Rijeci u Dallas Music shopu, Foto Reviji i online na www.mojekarte.hr Na dan programa, blagajna na ulazu u Malu ljetnu pozornicu (ulaz iz parka Angiolina) otvorena je od 20:30 sati.

Nakon filmova slijeda nam dva koncerta

MarketingVISIT OPATIJA

Ulaznice za koncert Zdravka Čolića 16. srpnja odavno su rasprodane a nakon njega, u ponedjeljak 18. srpnja na Ljetnoj će nas zabavljati legendarni Tom Jones.

tom_jones-504×238

TOM JONES

 

55555
MarketingMALONOGOMETNA IGRAONICA

Zadnje novosti

To Top