MarketingMariner keramika
Opatija

Rasprodane ulaznice za Tonya, Doru i koncert Jazz orkestra HRT-a

Tony za žene rasprodano

U svega petnaest dana prodano je petstotinjak ulaznica za koncert Tonyja Cetinskog povodom Dana žena, 8.3. u opatijskom Gervaisu!

Velika potražnja za ulaznicama bila je od samog početka najave ove ekskluzivne večeri s popularnim pjevačem koja, osim glazbenog dijela, uključuje i druženje, osobni razgovor i fotografiranje s Tonyjem. Nakon intimnijeg koncerta koji će većinom uključivati pjesme odabrane prema želji publike, druženje će se nastaviti u foajeu Gervaisa uz prigodni catering i vrsna istarska vina.

Osim informacije o ulaznicama za koncert „Tony za žene“, Festival Opatija objavio je i da u prodaji više nema ulaznica za koncert Jazz orkestra Hrvatske radiotelevizije „Sjećanje na Ivu Robića“, kao ni za „Doru 2020.“ koji će se u sklopu manifestacije „Glazbeni dani HRT-a“ održati u Opatiji 28. i 29. veljače.

Gledatelji koji su kupili ulaznice za koncert Jazz orkestra HRT-a i/ili Doru 2020. mole se da na mjesto održavanja programa dođu 30 minuta prije početka (do 19:30 sati) radi izravnog prijenosa na Hrvatskoj radioteleviziji.Glazbeni dani HRT rasprodano

MarketingMariner keramika

 

55555
MarketingCreative Weddings - videosnimanje i fotografiranje vjenčanja

Zadnje novosti

To Top