MarketingMariner keramika
događanja

Rasprodane ulaznice za Orašara u Opatiji – dodatna izvedba u prodaji!

orasar27

Dodatna izvedba Orašara u Opatiji

Ulaznice za premijerno gostovanje najpoznatijeg božićnog baleta Orašar u organizaciji Festivala Opatija i izvedbi Ukrajinskog nacionalnog baleta u prosincu 2021. g. u opatijskom Gervaisu planule su u rekordnom roku. Obećanje publici o njihovom ponovnom dolasku Festival Opatija ispunio je ove godine, 16. prosinca 2022., kada će ova blagdanska bajka ponovno oživjeti u velikoj dvorani centra Gervais. Međutim, prošlogodišnji scenarij o potražnji za dodatnim ulaznicama vrlo brzo se ponovio! Ulaznice za izvedbu 16. prosinca 2022. također su rasprodane!

No publika koja želi pogledati Orašara u Opatiji neće ostati zakinuta, jer danas, 17. studenog u prodaju kreću ulaznice za još jednu izvedbu Orašara koja će se održati u četvrtak, 15. prosinca u 20 sati!

Nesputani kreativni pogled na najpoznatiju blagdansku bajku, jedinstvena scenografska i redateljska rješenja, impozantne dekoracije, raskošni kostimi i čarobna glazba Čajkovskog posjetiteljima će pružiti nezaboravno iskustvo Božića u Gervaisu koje se mora doživjeti!

orasar07

Ulaznice se mogu kupiti u uredu Festivala Opatija na Ljetnoj pozornici radnim danom od 8 do 16 sati, u Rijeci u Dallas Music Shopu i Foto Reviji, te online na www.mojekarte.hr.

55555
MarketingMarinerGMB OPATIJA

Zadnje novosti

To Top