MarketingMNK Gorovo
Nekategorizirano

Radni sastanak u opatijskom vrtiću

sastanak

U Opatiji i Matuljima provodi se projekt smjenskog rada vrtića sredstvima Europskog socijalnog fonda.

Danas je u Dječjem vrtiću Opatija održan prvi radni sastanak na kojem su sudjelovali zamjenik gradonačelnika Grada Opatije dr.sc. Emil Priskić, načelnik Općine Matulji Mario Ćiković te ravnateljice Dječjih vrtića Opatija i Matulji, Sabrina Jelić i Jelena Stepić sa suradnicima.

Podsjećamo, za projektni prijedlog  “Unaprjeđenje usluga za djecu u sustavu ranog i predškolskog odgoja i obrazovanja” osigurana su  sredstva Europskog socijalnog fonda prema prijavljenom projektu „Dječji vrtić Opatija – suvremeni vrtić za suvremenu obitelj“  u maksimalnom iznosu prihvatljivih troškova 3.294.772,43 kn na razdoblje  od 3 godine, a za potrebe organizacije smjenskog rada u Dječjem vrtiću Opatija.

I Općina Matulji i njihov vrtić dobili su sredstva Europskog socijalnog fonda za smjenski rad u Dječjem vrtiću Matulji prema prijavljenom projektu “Dječji vrtić Matulji- mjesto cjelovitog razvoja djeteta”.

Na prvom radnom sastanku razmjenjena su mišljenja i iskustva o dosad učinjenom na provedbi projekata, koji  su započeli s novom predškolskom godinom, kako bi se roditeljima olakšala svakodnevica, u skladu s potrebama života suvremene obitelji.

MarketingCreative Weddings - videosnimanje i fotografiranje vjenčanja

 

Izvor: www.opatija.hr

55555
MarketingCreative Weddings - videosnimanje i fotografiranje vjenčanja

Zadnje novosti

To Top