MarketingMariner keramika
Opatija

Radionice za očeve u Klubu očeva Rastimo zajedno 

tata i sin

Poštovani očevi!

Iz Dječjeg vrtića Opatija pozivaju očeve na ciklus radionica za očeve, Klub očeva rastimo zajedno. Radionica će se održavati u Dječjem vrtiću Opatija tijekom siječnja i veljače 2019. godine.

Kroz radionice posebnu pažnju želi se posvetiti ulozi očeva u ranom djetinjstvu s obzirom na spoznaju da očeva uključenost, podrška i poticaj u prvim godinama djetetova života daju jedinstven doprinos djetetovu dugoročnom psihosocijalnom razvoju.

Ciljevi ove radionice su stvaranje poticajnog i podržavajućeg okruženja u kojem će očevi zajedno s voditeljicama i drugim očevima steći nova saznanja o ulozi oca u ranom djetinjstvu i promicanju djetetovog razvoja, promišljati o vlastitoj očinskoj ulozi, upoznati bolje sebe kao oca, prepoznati učinkovite načine kako se nositi sa zahtjevima roditeljstva, razmjenjivati ideje o načinima na koje žive svoje očinstvo, razmjenjivati informacije i podršku u ostvarivanju uloge oca.

MarketingMariner keramika

Prva radionica će se održati u srijedu, 30. siječnja 2019. s početkom u 17,00 sati u Dječjem vrtiću Opatija – nova zgrada vrtića na Putna Kolovi (Antona Mihića 5 a, Opatija).

Radi se po dva sata tjedno kroz 5 radionica a prijaviti se na e-mail psiholog@djecji-vrtic-opatija.hr ili na broj mobitela 099 569 5247 (Gorana Mišćenić). Na radionice se mogu prijaviti i očevi čija djeca nisu upisana u Dječji vrtić Opatija.
Broj mjesta na Klubu je ograničen, stoga budite brzi! Radionice su besplatne!

55555
MarketingMNK Gorovo

Zadnje novosti

To Top