Marketing
Lovran

Radionica Lokalne akcijske grupe „Terra liburna“ 

lovran

U Gradu Opatiji održana je radionica Lokalne akcijske grupe „Terra liburna“

Tema radionice bio je Natječaj za provedbu tipa operacije 3.1.1. “Ulaganja u pokretanje, poboljšanje ili proširenje lokalnih temeljnih usluga za ruralno stanovništvo, uključujući slobodno vrijeme i kulturne aktivnosti te povezanu infrastrukturu” sukladno Lokalnoj razvojnoj strategiji LAG-a „Terra liburna“ za razdoblje 2014.-2020.

Ukupni su sredstva osigurana Natječajem u iznosu od 365.115,56 eura, najniža ukupna vrijednost projekta i javne potpore iznosi 15.000,00 eura u kunskoj protuvrijednosti, dok najviša ukupna vrijednost projekta i javne potpore iznosi 70.000,00 eura u kunskoj protuvrijednosti.

Cilj Natječaja je poboljšanje životnih uvjeta u ruralnim sredinama, doprinos atraktivnosti sela i njegovom razvojnom potencijalu za druge aktivnosti, kao i poticanje rasta i društveno – ekonomske održivosti kroz potporu ulaganjima u osnivanje, poboljšanje ili proširenje lokalnih temeljnih usluga za ruralno stanovništvo, uključujući slobodno vrijeme i kulturu, te pripadajuću infrastrukturu.

Na radionici su sudjelovali predstavnici Grada Opatije, Općine Lovran i Općine Mošćenička Draga.

Marketing

Jedan od projekata koji će biti prijavljen na natječaj s područja Grada Opatije je uređenje doma Dobreć s okolišem (ex boćarija).

Podnošenje prijava na Natječaj traje od 15. listopada do 15. studenog 2018. godine.

Više informacija i cjelokupnu natječajnu dokumentaciju možete preuzeti na službenoj web stranici Terra liburna.

55555

Zadnje novosti

To Top