MarketingMNK Gorovo
Kultura

Radionica izrade prirodnog bazena

New Project
Foto: Dalmacija News

Udruga Interval u suradnji sa OPG Tominić i obrtom Kallokova organiziraju radionicu izrade prirodnog bazena-natural pool na lokaciji Tuliševica, Lovran

Pozivamo sve zainteresirane ljubitelje prirodne, tradicijske gradnje i arhitekte krajobraza da nam se priključe na radionici izgradnje prirodnog bazena.
Gradit ćemo tradicijskim načinom gradnje kali, lokvi, kalci koristeći samo prirodne materijale.

Na radionici svi imate priliku naučit više o toj vještini gradnje. Gradi se prirodnim materijalima raznim tradicijskim tehnikama od prirodnih gline, nevapnenih žbuka i suhozidanja. Radionica obuhvaća sve radove od planiranja, iskopa, formiranja vodonepropusnog sloja, suhozidanja u vodu, popločenja, formiranja biljnog sistema filtracije do samog kopanja.

Namijenjena je svima koji žele naučit nešto više o toj tradicijskoj gradnji koja je opet postala aktualna zbog sve popularnijih prirodnih bazena, zdravih kupališta bez kemikalija.Ovakva gradnja je u skladu sa krajobrazom, kulturnim nasljeđem, tradicijom te je ekološki i financijski prihvatljivo rješenje za izgradnju ukrasnih vrtnih vodenih površina, ribnjaka i bazena.95328216_2611098009149921_5895058534650871808_n

Radi velikog zanimanja, radionica je limitirana na 15 polaznika. Radionica uključuje kampiranje (sa vlastitim šatorom) na tradicionalnoj lovranskoj lehi (livadi) Društvo će vam činiti kobila Pika, 2 prča i 8 koza.

Marketing

Dostupan tuš sa toplom vodom, wc, doručak, marenda i večera uz tipične domaće delicije, vino i društvo obitelji Tominić-Zaccaria i meštar iz obrta Kallokva na izbornom lovranskom imanju obnovljenog krajobraza.

Svaki polaznik plaća kotizaciju od 1500 kn. Rezervacije na [email protected] ili 091 8852422.

55555
MarketingMNK Gorovo

Zadnje novosti

To Top