MarketingMNK Gorovo
Opatija

Radionica izrade božićnih ukrasa

opatija

U ponedjeljak 25. studenog u Opatiji

U ponedjeljak, 25. studenog 2019.g. u 17 sati u Dnevnom boravku susjedstva Opatija (prostorije GDCK, Rakovčeva 15, Opatija), jednom od 27 susjedstava Europske prijestolnice kulture, održat će se radionica izrade božićnih ukrasa, kao uvod u adventsku čaroliju.

Radionica je prilagođena svim generacijama, a sami ukrasi te mnoštvo drugih iznenađenja izrađivat će se od brašna, vode, soli i ostalih namirnica koje pronalazimo u kućanstvu. Voditelji radionice su Gabriel Perica i Loredana Bradaschia.

Dnevni boravak mjesto je susreta i druženja u svakom od 27 susjedstava Rijeke 2020 – Europske prijestolnice kulture, kojim se potiče stvaranje ugodne atmosfere u svakom pojedinom susjedstvu, u prostorima u kojima se i domaći i gosti osjećaju kao kod svoje kuće.  Dnevni boravci 27 susjedstava smišljeni su kao svojevrsni nasljednici lokalnih čitaonica, knjižnica i domova kulture, koji su bili centri okupljanja i druženja, razmjene znanja te općenito kulturnog i umjetničkog života zajednice.

MarketingMNK Gorovo

Svaki od lokaliteta Dnevnih boravaka u svih 27 susjedstava ujedno je i središnje mjesto informiranja o samom susjedstvu, zajednici i mogućnostima uključivanja u rad, volontiranja i/ili sudjelovanja u aktivnostima programa susjedstava. 

Izvor: Fiuman.hr

55555
MarketingMNK Gorovo

Zadnje novosti

To Top