MarketingMariner keramika
Kastav

Radionica “Izrada kreativnih koncepata”

IDEJA

Savjet mladih grada Kastva organizira radionicu iz područja kreativne industrije pod nazivom “Izrada kreativnih koncepata”

Radionica će se održati u srijedu, 05. veljače 2020. godine, s početkom u 17 sati u vijećnici grada Kastva. Kreativni koncept je ona sveobuhvatna “velika ideja” koja igra na želje i potrebe ciljane skupine. Iz kreativnog koncepta proistječu naslov, slogan i vizualno rješenje, on je temelj svake oglasne ili PR kampanje, kao i svakog uspješnog internet ili medijskog projekta, ili projekta općenito.

Kreativnim konceptima se služimo svjesno ili podsvjesno, bilo u profesionalnom ili osobnom svijetu. Kroz kreativni koncept se definira osnova za sadržaj kampanje i sumiraju glavne teme koje treba prenijeti ciljnoj publici, kako bi se oblikovale njene emocije i reakcije. Kreativni koncept je zasnovan na strategiji promocije (u marketingu) ili strategiji komunikacije (u PR-u) i kreativnom briefu dobivenom od klijenta.

– Tijekom radionice sudionici će se kroz interaktivan pristup upoznati s izradom, razvojem i implementacijom kreativnih koncepata, kroz sljedeće korake: uvid u podatke i analize; definiranje problema; brainstorm koncepta; izbor ideja; izvodljivost ideja te izvršenje ideja. Radionica “Izrada kreativnih koncepata” namijenjena je svima starijima od 18 godina koje žele naučiti kako svoje zamisli pretočiti u kreativni koncept te tako u budućnosti profitirati od vlastitih ideja.

MarketingMariner keramika

Broj polaznika je ograničen te se je za sudjelovanje potrebno najaviti na mail patricia.meandzija@gmail.com najkasnije do 03.02.2020. godine.

55555
MarketingMNK Gorovo

Zadnje novosti

To Top