Marketing
Opatija

Radionica “Hrana kao suvenir”

Poziv na radionicu ERASMUS+ projekta FOODBIZ

Radionica u organizaciji Fakulteta za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu Sveučilišta u Rijeci na temu “Hrana kao suvenir” koja se realizira u sklopu ERASMUS+ projekta FOODBIZ te Centra autohtonih proizvoda Kašetice primorsko – goranske održat će se
14. veljače. 2019. u prostorima Centra autohtonih proizvoda Kašetice primorsko – goranske, Krojačka 1, Rijeka, u trajanju od 9:00 – 12:30 sati.

Ovo je druga po redu radionica u sklopu ERASMUS+ FOODBIZ projekta, koji za cilj ima poticanje inovacija u sektoru hrane kroz koncept zajedničkog učenja i stvaranja između studenata i lokalnih proizvođača hrane. Uz stručnjake Fakulteta za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu, na radionici Vas čekaju i predavači specijalizirani u područjima brendiranja hrane, komunikacije vrijednosti, određivanja cijena te dizajna suvenira.

Radionica je organizirana u sljedećim koracima:
– Identifikacija prehrambenih suvenira koji se mogu povezati s regijom Kvarner.
– Percepcija glavnih atributa prehrambenih suvenira na Kvarneru.
– Izbor glavnih atributa prehrambenih suvenira na Kvarneru.
– Ocjena suvenira za hranu na području Kvarnera po destinacijama.
– Značaj autohtonih proizvoda na Kvarneru i njihovo pretvaranje u suvenire
– Cijene, brendiranje i dizajn suvenira za hranu: primjeri dobre i loše prakse – rad u grupama
– Prezentacija i rasprava o rezultatima

MarketingCreative Weddings - videosnimanje i fotografiranje vjenčanja

Radionica je ograničena na 30 polaznika pa se morate prijaviti na adresi damirm@fthm.hr do popunjenja raspoloživih mjesta.

55555
MarketingMNK Gorovo

Zadnje novosti

To Top