MarketingMariner keramika
Opatija

Radionica FMTU-a: ERASMUS+ FOODBIZ

ika fmtu

Fakultet za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu Sveučilišta u Rijeci priprema treću a ujedno i završnu radionicu ERASMUS+ projekt FOODBIZ

Tema završne radionice je primjena novih rješenja digitalnog marketinga u restoranima. Partner u organiziranju ove radionice je Turistička zajednica Kvarner. Radionica će se održati u srijedu, 22. svibnja 2019. u Villi Kapetanović, Nova cesta 12a u Opatiji od 10:00 do 15:00.

Ideja radionice je da studenti i istraživači sa FMTU zajedno sa predstavnicima restoratera i Turističke zajednice Kvarnera potpomognuti profesorima konzultantima za digitalni marketing identificiraju snage i slabosti on line marketinga promocije restorana u prvom dijelu radionice.

MarketingMNK Gorovo

U drugom dijelu radionice metodologijom poduzetničkog otkrivanja, odnosno interaktivnim procesom rada u grupama, restorateri će kroz timski rad sa studentima, istraživačima te predstavnicima TZ-a imati za zadatak doći do nove spoznaje koje će predstaviti kao konkretne aktivnosti. Ove nove aktivnosti bi trebale rezultirati pojačanom web prisutnosti restorana i povećanje broja web posjetitelja što bi u konačnici trebalo rezultirati fizičkog prometa kao i same zarade restorana.

55555
MarketingMNK Gorovo

Zadnje novosti

To Top