Marketing
Opatija

Radionica fitoaromaterapeutkinje Lidija Delić u hotelu Milenij

milenij spa

U subotu i nedjelju, 09. i 10.ožujka u hotelu Milenij priprema se zanimljiva dvodnevna radionica s poznatom fitoaromaterapeutkinjom Lidijom Delić pod nazivom “Samoosvještavanje o potrebi brige za vlastito tijelo”

Radionica će se održati u ugodnom prostoru relax zone hotela Milenij s pogledom na najljepši opatijski park Sv. Jakova.
Nakon radionice za sve sudionike će u relax zoni biti poslužen i zdravi doručak (chia puding, zdravi kanapei, bezglutenski keksići, sušeno i svježe voće, smoothiji, žitarice, jaja od prepelica te svježe cijeđeni sokovi), a druženje mogu nastaviti uz čašu pjenušca i korištenje svih wellness sadržaja (bazen, finska sauna, turska kupelj, tople opuštajuće klupe i ležajevi, jacuzzi na wellness terasi).

Radionica obuhvaća temu detoksikacije i prevencije stresa kroz samomasažu tijela i stopala. Tijekom radionice sudionici će naučiti izrađivati anticelulitno ulje i pripravak za masažu stopala. Pripravci su poklon za sve sudionike, a na radionici se uči i osnovna tehnika samomasaže i upoznaje se s osnovnim refleksnim točkama na stopalu.

Primjenom u svakodnevnom životu djelujemo preventivno, relaksirajuće, stimulirajuće i maksimalno blagotvorno, uspostavljajući psiho-fizičku ravnotežu organizma.

MarketingMNK Gorovo

Cijena dvodnevne radionice za vanjske goste iznosi 280,00 kn što uključuje predavanja i izrade ulja, zdravi doručak u Milenij Spa, čašu pjenušca, korištenje svih sadržaja spa zone u trajanju od 3 sata u subotu ili nedjelju). 

Broj sudionika je ograničen, a prijave se primaju na recepciji Milenij Spa ili na broj 051/202-050.

55555
MarketingMNK Gorovo

Zadnje novosti

To Top