MarketingMariner keramika
Vijesti

Rade Šerbedžija i Zapadni kolodvor band u opatijskom Gervaisu

Rade Šerbedžija by Milica Czerny Urban

Festival Opatija s ponosom najavljuje jedinstveni koncert glumačke legende Rade Šerbedžije u pratnji fantastičnih instrumentalista iz Zapadni kolodvor banda koji će se održati u petak, 11. prosinca 2020. s početkom u 20 sati u centru Gervais.

Aktualni singl „Eto pjesma“ za koji je Husein Hasanefendić Hus napisao glazbu, tekst i aranžman u posljednja je dva mjeseca poharao glazbene top liste i oduševio obožavatelje Radinog svestranog stvaralačkog opusa. I ostale pjesme s novog studijskog albuma nose boemsku poetiku i snažnu, uvjerljivu interpretaciju prepoznatu i u njegovim starijim hitovima: Vrijeme je, draga, vrijeme jeProtuletje se otpiraBarbaraRastanakOstala si uvijek istaMoj spomenče plavo cvijećeNe daj se Ines i dr. koje će Rade izvesti na opatijskom koncertu.

Koncert u Opatiji prilika je i poziv da zajedno uživamo u još jednoj ulozi koju karizmatični Rade fantastično igra i živi – ulogu pjesnika i glazbenika.

MarketingMariner keramika

Cijena ulaznice za koncert iznosi 100,00 kuna i 80,00 kuna s popustom za studente i umirovljenike, a mogu se kupiti na blagajnama Festivala Opatija i prodajnim mjestima sustava Mojekarte.hr.

Koncert se održava sukladno epidemiološkim mjerama.

55555
MarketingNovax"

Zadnje novosti

To Top