MarketingMariner keramika
Opatija

Prvo zimsko noćno maškarano kupanje Opatijskih kukala

Opatijski kukali

Dana 22.2.2022. u 22 sata, 22 minute i 22 sekunde Opatijski kukali organiziraju Prvo zimsko noćno maškarano kupanje u Opatiji na kupalištu Slatina.

U sklopu kupanja održat će se pirotehnički happening, maškarani noćni picigin i mašakrano noćno potezanje konopa. Njihova kuma Marina Česen će pročitati pjesmu posvećenu ovom posebnom datumu.

Kukali su ovaj događaj već najavili velikim panoom ispod kipa Djevojke s galebom za što su mnogi Opatijci i šetači već pitali što predstavljaju te silne brojke 2. Sličan događaj već su organizirali prije 10 godina kada se 12 Kukala kupalo u moru 12.12.2012 u 12 sati i 12 minuta.

Opatijski kukali

Opatijski kukali

 

MarketingMariner keramika

Na taj način ovo simpatično društvo opatijskih momaka proslavljaju numerološki i kalendarski događaj i dalje promovirajući zdravlje, more, tjelesnu aktivnost, zavičajnu kulturu sa karnevalom i radost života.

Poručuju kako se nadaju da će nesretna pandemija završiti u skoro vrijeme i da ćemo moći ponovno živjeti i družiti se kao nekada. Pozivaju se svi punoljetni građani da im se pridruže do popunjenja kvote od 22 kupača a prednost imaju pripadnice ljepšeg spola od 22 godine.
Ne bojte se, more je teplo!

55555
MarketingNovax

Zadnje novosti

To Top