Marketing
Đir

Prvi april! Našalili smo se s načelnikom Lovrana

lovran
Foto: arhiva

…ali Simonič nas je odgovorom “razvalio”

Jutros smo objavili ekskluzivnu vijest da je načelnik Općine Lovran Bojan Simonič podnio ostavku zbog političkih razloga. Bila je to prvoaprilska šala. Bojan Simonič ostaje na čelu Lovrana i nastavlja s marljivim radom u ova teška vremena.

EKSKLUZIVNO: Bojan Simonič podnio ostavku!

Međutim, ono što nas je posebno oduševilo jest Simoničeva reakcija na zafrkanciju. Naš članak podijelio je na svom Facebook profilu uz komentar:

MarketingMNK Gorovo

“… a iz Sabora izmijeniti ću Zakon o granici između Lovrana i Opatije i vratiti ju na potok u Iku – gdje ju je priroda napravila – Lovran će tako postati grad, a Opatija općina pa ćemo i mi imati svog Gradonačelnika, a moći ćemo i do Archie’sa bez propusnice.” Dodao je i popratnu oznaku #Rivijeranewsbar aludirajući na popularni satirički portal i TV emisiju.

Brojni naši čitatelji i njegovi pratitelji vrlo brzo su shvatili da je posrijedi šala i nastavili su se zafrkavati na tu temu. Inače, Lovranci su se u ovoj krizi istaknuli humorom što je najbolji recept za prevladavanje izolacije i karantene zbog epidemije koronavirusa.

 

55555
MarketingMNK Gorovo

Zadnje novosti

To Top