MarketingMariner keramika
Vijesti

Prva osoba u PGŽ cijepljena protiv virusa COVID-19

Covid-19 coronavirus vaccine

U Primorsko-goranskoj županiji cijepljena prva osoba protiv virusa COVID-19; danas 74 novozaraženih, 147 osoba ozdravilo

Dubravka Pavlović, 93-godišnja Riječanka, korisnica Doma za starije osobe na Kantridi, prva je osoba u Primorsko-goranskoj županiji cijepljena protiv virusa COVID-19.

Gospođa Pavlović boravi u Domu već 2 godine, vitalna je i druželjubiva, ali tužna što je epidemija onemogućila da viđa svoju obitelj. Nakon što ju je cijepio, dr. Dobrici Rončeviću je rekla: „Ovo je baš igra“.

Ravnateljica Doma za starije osobe „Kantrida“ Marija Maras zahvaljuje epidemiolozima i cijelom Stožeru Civilne zaštite PGŽ kao i osnivaču, Primorsko-goranskoj županiji na razumijevanju i pomoći Domu svih ovih mjeseci. Posebno je zahvalna djelatnicima na strpljenju i predanom radu i velikom angažmanu upravo u organizaciji cijepljenja. Danas će se u Domu na Kantridi cijepiti oko 280 korisnika i 50 djelatnika.

MarketingMariner keramika

U posljednja 24 sata, prema podacima epidemiološke službe Nastavnog zavoda za javno zdravstvo PGŽ, u Primorsko-goranskoj županiji su 74 novozaražene osobe, dok ih je 147 ozdravilo. Tijekom jučerašnjeg dana laboratorijski je obrađeno 375 uzoraka. Broj aktivnih slučajeva COVID 19 bolesti iznosi 2700.

Prema podacima Ureda ravnateljstva KBC-a Rijeka, broj hospitaliziranih pacijenata je 143. Od tog broja na respiratoru je 15 osoba. Dobra vijest je da tijekom jučerašnjeg dana nije bilo preminulih osoba.

55555
MarketingMALONOGOMETNA IGRAONICA

Zadnje novosti

To Top