MarketingMNK Gorovo
Sport

Prva etapa “Biciklistički raj s Marijem Zubčićem uz podršku Giant Hrvatska”

Mario Zubčić

9. svibnja 2019. kreće prva etapa sportskog pothvata “Biciklistički raj s Marijem Zubčićem uz podršku Giant Hrvatska”

Kako bi Hrvatsku prikazao kao biciklistički raj za domaće i strane turiste te promovirao zdrav način života Mario je odlučio na bicikli proći cijelu Hrvatsku.

Mario Zubčić je bivši hrvatski MB reprezentativac koji će u organizaciji marketinške agencije aha marketing d.o.o., Udruge AHA! i Biciklističkoga kluba “Crikvenica” te uz veliku podršku pokrovitelja, sponzora, podupiratelja, volontera i dobrih ljudi na biciklu spojiti 4 krajnje zemljopisne točke Republike Hrvatske vozeći od krajnjega juga do krajnjega zapada pa do krajnjega sjevera i završno do krajnjega istoka od 9. do 17. svibnja. Svaki dan će voziti između 200 i 250 kilometara po Hrvatskoj u 9 etapa.

New Project (7)
Prva etapa uz podršku hotelskog poduzeća Valamar kreće u četvrtak, 09. svibnja u 8 sati. Poluotok Prevlaka odnosno Rt Oštro nulti je kilometar za ovu manifestaciju a već u 9:45 Marijo stiže u Valamar Club Dubrovnik.

Na putu ove etape biti će dubrovački Stradun, te ACI marina Veljko Barbieri u Slanom gdje će Mario kratko predahnuti. Cilj će za prvu etapu biti u Valamar hotelu Dalmacija Sunny. Sljedećeg dana, 10. svibnja Zubčića očekuje tura od Parka prirode Biokovo do Knina.

MarketingMNK Gorovo

Mario Zubčića i prateći TIMa projekta “Hrvatska biciklistički raj s Marijem Zubčićem uz podršku GIANT Hrvatska” kreću sutra, u srijedu, 8. svibnja 2019. u 13:00 sati na crikveničkom Trgu Stjepana Radića pa se možete pridružiti ispraćaju.

Pratite naš portal na kojem ćemo donositi vijesti ove avanture kroz cijelu Hrvatsku.Marijo Zubčić

55555
MarketingMNK Gorovo

Zadnje novosti

To Top