MarketingMariner keramika
Sport

Prva etapa “Biciklistički raj s Marijem Zubčićem uz podršku Giant Hrvatska”

Mario Zubčić

9. svibnja 2019. kreće prva etapa sportskog pothvata “Biciklistički raj s Marijem Zubčićem uz podršku Giant Hrvatska”

Kako bi Hrvatsku prikazao kao biciklistički raj za domaće i strane turiste te promovirao zdrav način života Mario je odlučio na bicikli proći cijelu Hrvatsku.

Mario Zubčić je bivši hrvatski MB reprezentativac koji će u organizaciji marketinške agencije aha marketing d.o.o., Udruge AHA! i Biciklističkoga kluba “Crikvenica” te uz veliku podršku pokrovitelja, sponzora, podupiratelja, volontera i dobrih ljudi na biciklu spojiti 4 krajnje zemljopisne točke Republike Hrvatske vozeći od krajnjega juga do krajnjega zapada pa do krajnjega sjevera i završno do krajnjega istoka od 9. do 17. svibnja. Svaki dan će voziti između 200 i 250 kilometara po Hrvatskoj u 9 etapa.

New Project (7)
Prva etapa uz podršku hotelskog poduzeća Valamar kreće u četvrtak, 09. svibnja u 8 sati. Poluotok Prevlaka odnosno Rt Oštro nulti je kilometar za ovu manifestaciju a već u 9:45 Marijo stiže u Valamar Club Dubrovnik.

Na putu ove etape biti će dubrovački Stradun, te ACI marina Veljko Barbieri u Slanom gdje će Mario kratko predahnuti. Cilj će za prvu etapu biti u Valamar hotelu Dalmacija Sunny. Sljedećeg dana, 10. svibnja Zubčića očekuje tura od Parka prirode Biokovo do Knina.

MarketingMariner keramika

Mario Zubčića i prateći TIMa projekta “Hrvatska biciklistički raj s Marijem Zubčićem uz podršku GIANT Hrvatska” kreću sutra, u srijedu, 8. svibnja 2019. u 13:00 sati na crikveničkom Trgu Stjepana Radića pa se možete pridružiti ispraćaju.

Pratite naš portal na kojem ćemo donositi vijesti ove avanture kroz cijelu Hrvatsku.Marijo Zubčić

55555
MarketingCreative Weddings - videosnimanje i fotografiranje vjenčanja

Zadnje novosti

To Top