MarketingMariner keramika
Matulji

Protagonisti narodnog horora ulicama starog grada u Veprincu

Horor Veprinac

Bojite li se mraka? Smatrate li da tama skriva mnogo više nego se čini na prvi pogled? Kakva bića krije svijet zavičajne predaje? Što bi se dogodilo da stara vjerovanja ovih krajeva ožive na jednu noć?

Uvečer 29. srpnja ulicama veprinačkog starog grada prošetat će mistični protagonisti narodnog horora.

Stupite na pozornicu na kojoj se sukobljavaju sile dobra i zla. Upoznajte strašne kudlake, mračne more, tajnovite štrige i odvažne krsnike. Zavirite u misterij koji se odigrava u našim malim mjestima jednom kada padne mrak. Doživite napetu epizodu iz riznice folklorne fantastike.

Veprinac

Veprinac Ghost Tour je kostimirano storytelling uprizorenje. Odvija se u starom gradu Veprincu pod vodstvom licenciranog turističkog vodiča te uz sudjelovanje niza glumaca.

Udruga za razvoj kulture mladih Kulturni front i obrt za interpretaciju baštine Terra Incognita pozivaju sve zainteresirane da se pridruže uzbudljivom obilasku starog grada Veprinca te urone u vrijeme kad je sve bilo moguće.

MarketingMariner keramika

Program je besplatan, a namijenjen je publici starijoj od 12 godina. Broj posjetitelja je ograničen, stoga rezervirajte svoje mjesto prijavom na mail info@terra-incognita.hr.

Turistička šetnja razvijena je uz potporu Primorsko-goranske županije i Turističke zajednice grada Opatije, a njezin kontinuitet omogućilo je Gradsko vijeće Grada Opatije.

Izvor: fb stranica udruge

55555
MarketingMALONOGOMETNA IGRAONICA

Zadnje novosti

To Top