MarketingMariner keramika
Kultura

Promjena termina kazališne predstave “Anđelke”

andjelka anđelka

Ulaznice kupljene za izvedbu 7. travnja vrijedit će i za izvedbu u novom terminu 14. travlja 2019.

Kazališna predstava “Šta me snađe: Anđelka” čije je održavanje bilo predviđeno za nedjelju, 7. travnja, održati u novom terminu – u nedjelju, 14. travnja 2019. s početkom u 20 sati u velikoj dvorani Centra Gervais u Opatiji.

Ukoliko niste u mogućnosti doći na predstavu 14. travnja, povrat novca za kupljene ulaznice možete ostvariti na prodajnom mjestu gdje ste iste i kupili.
Za ulaznice kupljene online sustavom Moje karte, novac će kupcu biti vraćen na bankovnu karticu kojom je kupnja prethodno i obavljena.

Monodrama „Šta me snađe“ u kojoj Anđelka tumači čak 12 likova pisana je namjenski za ovu glumicu i pravi je kazališni hit već nekoliko mjeseci. Dramski tekst za ovu komediju potpisuje jedan od najboljih regionalnih dramskih pisaca i scenarista Nebojša Romčević, dok je za režiju zadužen proslavljeni glumac, glazbenik i redatelj Branko Đurić Đuro. Predstava je nastala u produkciji beogradske producentske kuće GMR.

Na pitanje kako je došla na ideju da nakon televizijske karijere (najpoznatija po ulozi u seriji “Andrija i Anđelka”) sudjeluje i glumi u predstavi, glumica Anđelka iskreno kaže da se nikakva pretjerano egzotična priča ne krije iza te odluke. “Poželjela sam upoznati svoju publiku, a predstava je oduvijek za mene bila san i pustolovina. Snovi postaju stvarnost samo ako ih slijedimo, a razlika između sna i pustolovine jest to što sam se usudila da kažem ‘da’ izazovu”, istakla je glumica.

MarketingMariner keramika

Šarmantna Anđelka, u ovoj predstavi igra Jovanku Joku Jakovljević, bankaricu staru 32 godine, mladu ženu koja gradi karijeru u surovom korporativnom svijetu. Sasvim slučajno se našla pred dilemom: čast i bračna vjernost ili uspon u karijeri? Takvu dilemu ne može riješiti sama, u tome joj pomaže čitava vojska likova stvarajući još veću konfuziju u njenoj praznoj glavici, a direktorov sin samo što nije ušao u njezinu sobu. Ovaj svijet je skrojen tako naopako, da izgleda da je svaka žena bar jednom naletjela na svog Harveyja Weinsteina. Zadovoljstvo je njegovo, kajanje njeno…

Cijena ulaznice je 90,00 kuna a možete ih kupiti u Opatiji u uredu Festivala Opatija na Ljetnoj pozornici (Zert bb) radnim danom od 8 do 16 sati, u Rijeci u Dallas Music shopu, Croatia Records Music shopu, Foto Reviji, u caffe baru Nad urom u Robnoj kući Korzo te online na www.mojekarte.hr

 

55555
MarketingMNK Gorovo

Zadnje novosti

To Top