MarketingCreative Weddings - videosnimanje i fotografiranje vjenčanja
Opatija

Prometni problemi u naselju Zora

carmen sylva

Sastanak Mjesnog odbora Opatija-Centar II

U uredu gradonačelnika danas je održan sastanak na temu prometne, posebice parkirne problematike u Mjesnom odboru Opatija- Centar II, na kojem su, uz gradonačelnika i njegove zamjenike sudjelovali i građani- predstavnici toga Mjesnog odbora, načelnik Policijske postaje Opatija Tomislav Milković sa suradnicima, voditelj Odjela za sigurnost cestovnog prometa Policijske uprave primorsko-goranske Boris Skeledžić, pročelnik Upravnog odjela za komunalni sustav i zaštitu okoliša Grada Opatije Filp Vlah.

Na sastanku je ukazano na probleme na području Mjesnog odbora Opatija- Centar II, osobito u naselju Zora, Bošnjakovoj ulici i Ulici Carmen Sylva, koji su u posljednje vrijeme učestali. Zbog parkiranih automobila na pločniku, pješaci su prisiljeni kretati se kolnikom, što ih dovodi u opasnost, rečeno je na sastanku.

Zaključak je sastanka nužnost tolerancije i kompromisa, obzirom na sve veću naseljenost toga područja grada te sve veći broj automobila u domaćinstvima. Zajedničkim radom svih mjerodavnih morat će se pronaći kompromisno rješenje, poručio je gradonačelnik Dujmić.

MarketingMNK Gorovo

Izvor: Grad Opatija

55555
MarketingCreative Weddings - videosnimanje i fotografiranje vjenčanja

Zadnje novosti

To Top