MarketingCreative Weddings - videosnimanje i fotografiranje vjenčanja
Opatija

Proljetno izdanje 10. Ekološkog sajma Opatija

ekoloski sajam zmergo

Ove subote, 13. travnja 2019. očekuje nas proljetno izdanje 10. Ekološkog sajma Opatija u organizaciji Udruge Žmergo

U subotu će se održati Ekološki sajam Opatija, na već svima poznatoj lokaciji – ispred tržnice Mrkat, u razdoblju od 8:00 do 13:00 sati. Na sajmu će se okupiti mnogi eko certificirani proizvođači koji će građanima Opatije, kao i svim njenim posjetiteljima, ponuditi svoje eko proizvode.

Eko izlagači ponudit će šarolik asortiman ekološki uzgojenih namirnica i proizvoda kao što su: svježe voće i povrće, sadnice, med, mliječni proizvodi, žitarice, razne vrste ulja (maslinovo, bučino, konoplino i sl.), ljekovito bilje, kozmetika, ekološka sredstva za čišćenje kućanstva i još mnogo zanimljivih i korisnih artikala. povrće eko sajam

Sajam je zamišljen kao mjesto okupljanja zaljubljenika u eko uzgoj, ali i svih slučajnih i zainteresiranih prolaznika te predstavlja fantastičnu priliku za bolje upoznavanje s radom ekoloških proizvođača, degustaciju i kupnju vrijednih certificiranih proizvoda. Ekološki sajam Opatija je dio projekta Žmergov ekološki centar koji se i ove godine provodi uz financijsku podršku Grada Opatije.

MarketingMNK Gorovo

Dođite i opskrbite svoja kućanstva proljetnim asortimanom zdravih, ukusnih i korisnih proizvoda ekološki certificiranih proizvođača.

55555
MarketingMNK Gorovo

Zadnje novosti

To Top