Marketing
Turizam

Projekt Dani karijera održan u Opatiji

DK

Fakultet za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu u Opatiji i ove je godine organizirao DANE KARIJERA kroz sadržajan i zanimljiv program namijenjen studentima kao budućim zaposlenicima i predstavnicima struke kao njihovim budućim poslodavcima.

Nakon pozdravnih riječi prodekanice za poslovne odnose, prof. dr. sc. Ines Milohnići predsjednika Županijske komore Rijeka, dr. sc. Vidoja Vujića, prof. emer.,održano je izlaganje na temu „Grand Park Hotel Rovinj: Od ideje do realizacije najuzbudljivije hotelske investicije na Mediteranu u 2019.“koju je izložioAndrej Ružić, izvršni pomoćnik direktora, Grand Park Hotel Rovinj, Maistra d.d., dok je Denis Sinovčić, menadžer za digitalno poslovanje, Milenij hoteli d.o.o., održao zanimljivu prezentaciju na temu „Digitalni marketing“.

Dane karijera  uveličali su i predstavnici turističko ugostiteljskih praksi i renomiranih hotelskih kuća koji su se predstavila studentima u okviru  „Career speed datinga“i prezentirali svoja poslovanja. Tako su se na Danima karijera predstavili Design Hotel Navis, Hoteli Njivice d.o.o., Hrvatski ferijalni i hostelski savez, Imperial d.d. Rab, Katarina Line, Kempinski Hotel Adriatic, Maistra d.d., Milenij hoteli d.o.o., Plava laguna d.d. i Valamar Riviera d.d.

MarketingMNK Gorovo

Studentice i studenti su imali mogućnost sudjelovati u izlaganjima i susretima s predstavnicima turističko ugostiteljskih praksi i renomiranih hotelskih kuća kao i na radionicama „Prepoznavanje mogućnosti u karijeri“i „Intervju kao metoda odabira zaposlenika“, koje su održale izv. prof. dr. sc. Kristina Črnjar i izv. prof. dr. sc. Ana-Marija Vrtodušić Hrgović, kao i  „Financijski izvještaji u hotelijerstvu“koju je izložila Karmen Paolić Laganis.

55555
MarketingMNK Gorovo

Zadnje novosti

To Top