MarketingMariner keramika
Opatija

Program “Ledane čarolije”

klizanje
foto: croatia.hr

Opatijska Ljetna pozornica i ove se godine „Ledenom čarolijom“ od 1. prosinca 2018. do 13. siječnja 2019. pretvara u bajkovitu oazu veselih zimskih radosti na klizalištu okruženom rustikalnim drvenim kućicama.

Mnoštvo okićenih božićnih drvca, prostor toplog ugođaja bez obzira na zimske temperature kojim lepršaju note božićnih pjesama i širi se miris kuhanog vina i pečenih kobasica dok gotovo da se čuje šum i osjeti miris mora, čine jedinstven ugođaj za sva osjetila.

Svaki vikend u prosincu klizače i posjetitelje Ljetne pozornice će u večernjim satima zabavljati razni glazbeni izvođači, a za one koji se osjećaju nesigurno na ledu, organizirana je i škola klizanja.

RADNO VRIJEME KLIZALIŠTA / 1.12.2018. – 13.01.2019. / Ljetna pozornica, Opatija
PON-ČET: 11.00 – 21.00 / PET: 11.00 – 22.00 / SUB: 10.00 – 22.00/ NED: 10.00 – 21.00
Badnjak, 10.00 – 21.00 / Božić, 15.00 – 21.00 / UTO, 1.1.2019., 11.00 – 21.00

RADNO VRIJEME ADVENTSKIH KUĆICA / 1.12.2018. – 13.01.2019. / Ljetna pozornica, Opatija
PON – ČET: 13.00 – 21.00/ PET: 13.00 – 00.00/ SUB: 10.00 – 00.00/ NED: 10.00 – 21.00

CIJENA KLIZANJA
30 min: 5,00 kn
60 min: 10,00 kn
30 min uz najam klizaljki: 10,00kn
60 min uz najam klizaljki: 20,00 kn
Klizanje je dozvoljeno isključivo s klizaljkama i rukavicama!

MarketingCreative Weddings - videosnimanje i fotografiranje vjenčanja

ŠKOLA KLIZANJA / 3.12.2018. – 11.01.2019. / Ljetna pozornica, Opatija
PON, SRI, PET: 15.00 – 17.00
1. termin: 3.12.2018. – 19.12.2018.
2. termin: 21.12.2018. – 11.1.2019. (osim 24. i 26.12.2018.)

Za vrijeme škole klizanja, klizanje je dozvoljeno samo polaznicima škole!
Voditelj: Aleksander Car
Škola klizanja održavat će se tri puta tjedno (ponedjeljak, srijeda, petak), u vremenu od 15 do 16 sati za početnike, a za napredne klizače od 16 do 17 sati. Cijena škole klizanja je 150 kuna za jednog, odnosno 200 kuna za dva polaznika iz iste obitelji, a uključuje osam sati klizanja (60 min) i najam klizaljki. Polaznici mogu odabrati između dva termina održavanja škole: prvi termin je od 3. do 19. prosinca 2018., a drugi termin je od 21. prosinca 2018. do 11. siječnja 2019.
Prijave za prvi termin škole klizanja primaju se od 1. do 3. prosinca 2018. u radno vrijeme klizališta do popunjenja upisne kvote (20).

PROGRAM:

●SVEČANO OTVARANJE KLIZALIŠTA,
Trio Asi i pirotehnički program / subota, 1.12.2018. u 20h
●FIS COVERS / nedjelja, 2.12. 2018. u 16.30h
●RETRO ON ICE, DJ KRISTIJAN / petak, 7.12.2018. u 19h
●BLU:KANU, acoustic duo / subota, 8.12.2018. u 19h
●FIS COVERS / nedjelja, 9.12.2018. u 17h
●FIS COVERS / petak, 14.12.2018. u 19h
●JENA THE MAN / subota, 15.12.2018. u 19h
●DUO „GLORENA“ / nedjelja, 16.12.2018. u 17h
●AFTER WORK PARTY, DJ KRISTIJAN / petak, 21.12.2018. u 17h
●TRIO ASI / subota, 22.12.2018. u 19 sati
●FIS COVERS / nedjelja, 23.12.2018. u 17h
●AFTER WORK PARTY, DJ KRISTIJAN / petak, 28.12.2018. u 17h
●BLU:KANU, acoustic duo / subota, 29.12.2018. u 19h
●FIS COVERS / nedjelja, 30.12.2018. u 17h
●DJEČJI DOČEK NOVE GODINE U PODNE, party za najmlađe, animatori i dječji vatromet / ponedjeljak, 31.12.2018. u 11h
●NEW YEAR’S EVE SURPRISE PARTY
ponedjeljak, 31.12.2018. u 21h

55555
MarketingCreative Weddings - videosnimanje i fotografiranje vjenčanja

Zadnje novosti

To Top