Marketing
Opatija

Program dočeka nove 2019. u Opatiji

vatromet transalp.si
foto: transalp.si

Ove godine Opatija nudi tri dočeka 2019. na otvorenom

Veselo će biti u ponedjeljak 31. prosinca već od 11:00 sati na Ljetnoj pozornici gdje će biti zabava za najmlađe. U veselom društvu kostimiranih animatora i uličnih umjetnika, zabavljajući se raznim igrama, radionicama i akrobacijama, uz nezaobilaznu pjesmu i ples klinci će dočekati svoju Novu godinu. Dok na Ljetnoj pozornici bude trajao Dječji doček Nove godine, na terasu hotela Continental zabavljat će vas Tamburaši Panonia.

Doček za odrasle nudi se na na dvije lokacije; na trgu ispred opatijske tržnice i kraj mora ispred Umjetničkog paviljona Juraj Šporer

Priprema za novogodišnji doček krenut će u ponedjeljak, 31. prosinca, već u jutarnjim satima na tržnici gdje se održava gastronomski program „Brudet i kvarnerski vinari“. Na Mrkate ćemo ući u Novu uz program „Opatijci za Opatiju“, u kojem će od 22:00 sata nastupiti Dražen Turina Šajeta, Mauro Staraj, Martina Majerle te Duško Jeličić Dule i Bonaca pa je provod osiguran.

Kod Šporera će nas zabavljati Grooversi od 22:00 sata. Na njihovom programu naći će se domaći i strani hitovi izvedeni na njihov prepoznatljiv način.

U ponoć ćemo ući u Novu pod velikim vatrometom, najvećim na Kvarneru.

Nova godina u Opatiji čekat će se i u brojnim hotelima i restoranima, pa će tako u hotelu Kvarner nastupati grupa Dellboys, u hotelu Palace Pacific Bullets, u hotelu Continental Exotic Pop Band, a u hotelu Admiral Pešekani Band.

Iz Turističke zajednice grada Opatije poručuju da očekuju dolazak oko 4.500 domaćih i stranih gostiju koji će biti smješteni u 30 otvorenih hotela u gradu.

Marketing

Druženje s Orašarom i vilenjacima u Šporeru će trajati od 12:00 do 19:00 sati, a ispred umjetničkog paviljona u 15:00 sati nastupit će Trio Asi, kao najbolji uvod u programe dočeka Nove godine koji počinju u 22:00 sata.

Zabava će se nastaviti u prvim danima nove 2019. godine

1. siječnja u 12:00 sati održava tradicionalna novogodišnja zdravica gradonačelnika za sve posjetitelje Opatije. Uz nastup Puhačkog orkestra Lovran nazdraviti ćemo šampanjcem u čašama posebno izrađenim za ovu prigodu koje će posjetitelji moći zadržati kao suvenir.

Istoga dana već tradicionalno petnaestu godinu za redom u 13:00 sati ispred Madonnine – opatijske Djevojke s galebom, hrabri Opatijski kukali novogodišnjom će zdravicom iz mora službeno otvoriti novu kupališnu sezonu. Dok mi budemo gledali picigin, zabavljat će nas grupa In Between.

Nastavlja se zatim večernja zabavu za koju će se pobrinut DJ Dog ispred Šporera i Alvarez Band u hotelu 4 opatijska cvijeta.

55555
MarketingMNK Gorovo

Zadnje novosti

To Top