MarketingMNK Gorovo
Turizam

Prodaje se poznati hotel u Iki

Slika-Ika-more

Agencija za nekretnine objavila je kako se u Iki prodaje hotel prvi red do mora.

Prvi hotel u centru Ike godinama je u vlasništvu obitelji Brkić. U prodaji se našao za 3.5 milijuna eura.

U oglasu stoji kako je hotel 2017. godine kompletno renoviran. Ukupna zatvorena površina hotela je 1000m2 te 480m2 vanjske terase i vrta.

U prizemlju se nalaze restoran, recepcija, kuhinja, priručna skladišta i toaleti. Ostatak hotela sačinjavaju tri kata, na kojima se nalaze po 6 soba (economic, standard i superior) površine od 15m2 do 25m2.

BCMRPPPGGF_14045_300031121-78

Foto: realestatecroatia.com

Iz agencije navode kako je hotel osmišljen i smješten uz samo more, na šetnici Cara Franje Josipa u malom ribarskom mjestu, u samom srcu kvarnerske rivijere intimnog luksuza.

MarketingMariner keramika

Hotel je obiteljskog tipa, raspolaže sa 18 kompletno opremljenih i klimatiziranih novouređenih soba, te parkiralištem u blizini. Lijepa šljunčana plaža je uz hotel, te je ista u koncesiji narednih 7 godina uz mogućnost produženja. Također hotel ima i 2 parkirna mjesta u vlasništvu, te 20 parkirnih mjesta u koncesiji. Uz to u koncesiji je i dizalica za brodove koja donosi dodatni profit te beach bar. Izvanredan položaj hotela, te uhodani posao nudi potencijalnom kupcu brzu mogućnost povrata investicije.

Hoće li hotel Ika uskoro dobiti novoga vlasnika?

 

 

55555
MarketingMNK Gorovo

Zadnje novosti

To Top