MarketingModerato
Matulji

Privremene mjere za sprječavanje širenja bolesti COVID19 u Općini Matulji

matulji općina
foto: arhiva

Obavještava se javnost da je općinski načelnik Općine Matulji, uvažavajući trenutnu epidemiološku situaciju dana 09.04.2021. donio odluku o načinu i uvjetima korištenja prostora Općine Matulji te odluku o uvjetima i načinu rada sa strankama u upravnom tijelu Općine Matulji kojima su produžene u ožujku mjesecu donesene mjere. Tako i nadalje, a do 23.travnja 2021.godine Općina Matulji neće primati stranke.
Stranke se mogu obratiti općinskoj upravi pisanim putem, slanjem pismena poštom, faxom ili putem e-mail adresa te telefona objavljenih i dostupnih na službenim stranicama Općine Matulji http://matulji.hr/pocetna/opcinska-uprava-kontakti/
Izuzetno od stavka 2. moguće je neposredno primanje stranaka ako je to nužno za obavljanje pojedinog specifičnog posla, uz prethodni dogovor i najavu djelatnicima ili dužnosnicima. U slučajevima prijema stranaka iz prethodnog stavka, obvezan je razmak između sudionika od 2 metra te obostrano korištenje zaštitnih maski. Prilikom ulaska u zgradu stranke su dužne dezinficirati ruke te izmjeriti temperaturu. Molimo sve stranke da maksimalno koriste komunikaciju putem e-maila radi ostvarivanja svojih prava ili dobivanja bilo kakvih potrebnih informacija i
dokumenata.

OPĆINA MATULJI

U istom razdoblju se:
1. Neće moći održavati treninzi sportaša u Školsko-sportskoj dvorani u Matuljima
2. Neće moći koristiti ostali prostori Općine Matulji za održavanje okupljanja bilo koje vrste (Dom Hangar, Dom Jušići, Stari vrtić…)

MarketingModerato

Pozivaju se svi stanovnici da se i nadalje odgovorno pridržavaju donesenih mjera i preporuka Stožere civilne zaštite Republike Hrvatske. Također naglašava se da i nadalje prate upute epidemioloških službi i Stožera civilne zaštite RH i Primorsko-goranske županije.  Apelira se da svi stanovnici što manje zadržavaju u prostorima gdje boravi više osoba, da izbjegavaju javna te privatna okupljanja. O eventualnim novim mjerama ili prekidu do sada donesenih mjera i preporuka javnost će biti pravovremeno izviještena.

55555
MarketingZlatko Komadina

Zadnje novosti

To Top