Marketing
Politika

Priskić: „SDP potpuno prekopirao izborni program nezavisne liste“

emil priskić

Iako će na izbornoj utrci za Oprić koja će se održati u nedjelju 26. siječnja 2020. sudjelovati samo tri liste sastavljene od ljudi koji se jako dobro poznaju, uzbuđenja u kampanji ne nedostaje

Na plakatima i lecima nezavisne liste Klaudia Gregorovića i na promidžbenim materijalima SDP-ove liste koju predvodi Ivan Mišćenić biračima je predstavljen gotovo identičan izborni program.

Proširenje ceste prema Dobreću, uređenje ulice D. Tominića i Put Oprić, proširenje rasvjete na Konjskom te uređenje parkirnog prostora za stanare Ulice braće Honovića nude tako obje kandidacijske liste. Klaudio Gregorović odnosno njegova nezavisna lista nudi biračima još i izgradnju natkrivene autobusne stanice na Konjskom te uređenje puteva i turističkih šetnica.

Nezavisna lista Klaudia Gregorovića okupljena pod sloganom „Oprić je bitan“ bliska je opcija gradonačelniku Ivi Dujmiću, a sa svojim izbornim programom na društvenim je mrežama izašla osam dana prije izbora. Zamjenik opatijskog gradonačelnika Emil Priskić poslao je redakciji našeg portala izjavu koju objavljujemo u cijelosti.

Nezavisna lista Klaudia Gregorovića koja je dio velike platforme okupljene pod sloganom Opatija je bitna sa svojim je izbornim programom izašla u javnost još proteklog vikenda. Bio sam uistinu iznenađen kada sam vidio da je SDP potpuno prekopirao izborni program nezavisne liste za Oprić. Kreativnost na djelu, ironičan sam naravno. Birači će zasigurno prepoznati tko prepoznaje probleme svog mjesta i tko nudi rješenja, a tko samo kopira naše ideje. Pametnome dosta.“, istaknuo je Priskić.

MarketingMNK Gorovo

Za komentar smo sinoć putem elektroničke pošte upitali predsjednika opatijskog SDP-a Fernanda Kirigina koji nam nije odgovorio na upit.

IMG_8603IMG_8602

55555
MarketingMNK Gorovo

Zadnje novosti

To Top