MarketingMNK Gorovo
Foto

Pripreme za Doru

foto: smiljan prpić

Doru će otvoriti Franka

Natjecanje za Doru 2019. sastoji se od jedne večeri koja će se održati i izravno prenositi na prvom programu HTV-a u 20:00 sati. Svojim atraktivnim nastupom Doru će otvoriti Franka uz pratnju plesača te zanimljivom kombinacijom pjesme Crazy, s kojom nas je lani predstavljala na Euroviziji, i dviju drugih svojih uspješnica. Zvijezda show programa bit će Vanna, koja nas je 2001. i sama uspješno predstavljala na Pjesmi Eurovizije sa skladbom “Strings of My Heart”.

Osim Vanne, u show programu, nakon što čujemo svih 16 natjecatelja, pred publiku će izaći i mlada i već vrlo uspješna pjevačica iza koje su zapažena gostovanja u Americi, Mia Negovetić te uzdanik A strane i dečko koji je do sada jedini naš pobjednik Dječjeg Eurosonga, Dino Jelusić, koji će zajedno izvesti medley Dorinih uspješnica u aranžmanu Olje Dešića.

Nastupit će i izuzetno zanimljiv udaraljkaški sastav Sudar Percussion sa skladbom Stardust Jean-Michela Jarrea i Armina van Buurena.

Marketing

Recimo i to da će voditelji ovogodišnjeg izravnog prijenosa Dore (u režiji Ivana Miladinova) iz dvorane Marino Cvetković biti iskusan HRT-ov voditeljski veteran Mirko Fodor sa svoje dvije šarmantne suvoditeljice, Ivom Šulentić i Jelenom Glišić.

Preostalo je još samo četiri dana da saznamo tko će na put u Tel Aviv u kojem će na Eurosongu 2019. braniti boje Hrvatske.

55555
MarketingCreative Weddings - videosnimanje i fotografiranje vjenčanja

Zadnje novosti

To Top