MarketingMariner keramika
Opatija

Primanje za Rajku Mušćo

20200617_125915(0)-(800×450)

Dugogodišnja voditeljica Kluba 60+ ispraćena u mirovinu

Gospođu Rajku Mušćo gotovo svi Opatijci poznaju kao omiljenu dugogodišnju voditeljicu Kluba 60+, koji je prije 15 godina osnovalo Gradsko društvo Crvenog križa Opatija. Povodom njenog odlaska u mirovinu primio ju je gradonačelnik Ivo Dujmić.

Jedna od temeljnih djelatnosti Hrvatskog Crvenog križa je skrb za starije i nemoćne osobe i organizacija kvalitetnog slobodno vremena starijih osoba. GDCK Opatija je među prvima u Hrvatskoj otvorilo klub umirovljenika, još 2005. godine. Opatijski Klub 60 + danas okuplja nešto manje od 700 članova. Za njih su organizirani razni programi i aktivnosti koje im pružaju bolju kvalitetu života.20200617_132740

Puno sam dala, a još više dobila, bilo mi je prekrasno raditi u Klubu svih ovih godina, družili smo se, putovali, zabavljali. Zahvaljujem Gradu koji financira aktivnosti Kluba, bez potpore kojeg se ništa ne bi moglo ostvariti i vjerujem u uspješnu budućnost Kluba 60 +, rekla je Rajka Mušćo.

Surađivali smo i lijepo se družili i tako će, vjerujem, ostati i ubuduće, naglašavam da sve aktivnosti Kluba 60 + idu dalje jer su opatijski umirovljenici to zaslužili, kazao je gradonačelnik Ivo Dujmić na primanju.20200617_125903-(800×450)

Andrea Arbanasić, u ime Odsjeka za društvene djelatnosti Grada Opatije, zahvalila je gospođi Rajki na svemu što je dala za Klub koji je pravi primjer dobre prakse u Hrvatskoj kao i na uspješnoj suradnji.

MarketingMuzej turizma

Formirana je jedna jezgra umirovljenika koji su izuzetno aktivni i jedva čekaju da se sve ponovno pokrene te da se nalaze i druže na svojoj omiljenoj lokaciji. Nitko nije mogao pretpostaviti da će 2020. doći pandemija korona virusa, uslijed čega je nastala korona pauza i u Klubu 60+. Klub nastavlja raditi uz mjere opreza i male modifikacije aktivnosti uz poštivanje želja i afiniteta korisnika, istaknula je ravnateljica GDCK Opatija Đana Pahor.

Nova voditeljica Kluba 60 + bit će Vanja Moćan, djelatnica GDCK zdravstvene struke, sa 10 godina iskustva u NZZJZ PGŽ na javnozdravstvenim programima.

A gospođa Rajka, kako je sama rekla, i dalje će biti tu za sve svoje prijatelje i uživati u zajedničkim druženjima u Klubu.

Izvor: Grad Opatija

55555
MarketingCreative Weddings - videosnimanje i fotografiranje vjenčanja

Zadnje novosti

To Top