MarketingMuzej turizma
Opatija

Primanje za novog predsjednika Uprave LRH d.d. Vladimira Bošnjaka

20210310_115640

Gradonačelnik Ivo Dujmić primio je danas novog predsjednika Uprave Liburnia Riviera Hotela d.d. Vladimira Bošnjaka zaželjevši mu pritom srdačnu dobrodošlicu u Opatiju i nastavak iznimno dobre suradnje koja je već uspostavljena između Grada i najveće hotelske kuće na Opatijskoj rivijeri.

– Pred nama je zacrtan cilj dizanja kvalitete i prepoznatljivosti destinacije do kojeg ćemo, sasvim sam uvjeren, zajednički doći. Iako nam je neizvjesna i predstojeća turistička sezona optimisti smo i dogovaramo već ciljeve i za narednu 2022. godinu, radimo na promišljanju destinacije i jačanju postojećih te stvaranju novih događanja, u čemu su nam i ostali hotelijeri na destinaciji partneri. Zajednički su razgovori bili i sa sindikatima koji djeluju u LRH d.d. jer su oni treći partner, jer, kao što često ističem – zadovoljan je radnik najbolji radnik, naglasio je gradonačelnik Ivo Dujmić nakon primanja.

– Grad Opatiju vidimo kao partnera i stoga zajednički gradimo destinaciju. Dogovorili smo i nekoliko projekata za ovu turističku sezonu, žurno radimo na pripremi pojedinih objekata za otvorenje u ovoj sezoni, a na nekim objektima su u tijeku opsežni radovi i renovacije u cilju dizanja na višu razinu kvalitete smještaja. Očuvali smo bazu zaposlenika lojalnih kompaniji i na taj način ćemo graditi odnose s njima i sindikatima, a ukoliko epidemiološka situacija bude dozvolila zaposlit ćemo i 500-tinjak sezonskih djelatnika. Želimo zajedno iznjedriti nove razvojne projekte, raditi na privlačenju sredstava iz europskih fondova. Hrvatska je prošle godine bila jedna od vodećih turističkih odredišta na Mediteranu i nema razloga vjerovati da to neće biti i 2021. godine, posebno s obzirom na to da je sigurnost postala prioritet broj jedan svim turistima koji planiraju putovati. U tom smislu, većina njih bira odredišta koja su blizu i do kojih je lako doći automobilom, što Opatija može i mora iskoristiti, istaknuo je Vladimir Bošnjak.

MarketingMuzej turizma

Na sastanku se razgovaralo o konkretnim projektima kao što su osnivanje turističko-tehnološkog inkubatora i inovacijskog centra, osnivanje hotel škole, razvoj dodatnog sadržaj za mlade, osnivanje kulinarske akademije, organizacija međunarodne ljetne škole, digitalizacija raznih usluga i proizvoda, ali i drugi projekti koji će omogućiti razvoj Opatije.20210310_115854-(800×450)

55555
MarketingCreative Weddings - videosnimanje i fotografiranje vjenčanja

Zadnje novosti

To Top