MarketingMNK Gorovo
Kastav

Primanje za inovatora Roberta Puža u Kastvu

inova
foto: zagreb.hr

Zlatnog inovatora primio kastavski gradonačelnik

U četvrtak, 31. siječnja kastavski gradonačelnik Matej Mostarac ugostio je inovatora Roberta Puža, koji je osvojio zlato na 43. hrvatskom salonu inovacija – Inova 2019., održanom u Zagrebu.

Za najbolju inovaciju u pomorstvu inovator Robert Puž osvojio je zlato na Inovi 2019.- 43. hrvatskom salonu inovacija. Njegova inovacija “Hidrauličnom vitlu za precizno postavljanje difuzora na podvodnim ispustima” je vitlo koje radi na hidrauliku, a služi da se blokovi i cijevi, koji nemaju svoj uzgon dižu, spuštaju i naginju s varijacijom od nekoliko milimetara. Takve se precizne radnje inače izvode s ronilačkim balonima, ali je ovaj način puno precizniji, jednostavnije, brže i sigurnije za ronioce. Može se koristiti za postavljanje cjevovoda, kanalizacija, električnih kabela, kao i kod izmjena i reparacija.

Ovogodišnja je Inova, koja se u Zagrebu održavala od 14. do 17. studenog, ugostila nekoliko stotina inovatora iz tridesetak zemalja pa je time veliki uspjeh kastavskog inovatora Roberta Puža još značajniji.

MarketingMNK Gorovo

Inovatora Roberta Puža i predsjednika Kluba inovatora KIN Kastav- Martina Šarčevića jutros je primio kastavski gradonačelnik Matej Mostarac, naglasivši kako je Gradu izrazito drago što članovi KIN Kastva redovito ostvaruju velike rezultate. Zlatnog je inovatora Grad Kastav nagradio malom zlatnom polugom.foto: riprsten.com

55555
MarketingMNK Gorovo

Zadnje novosti

To Top