MarketingMariner keramika
Vijesti

Primanje prvašića u škole na području Opatije

škola

Opatijska škola Rikard Katalinić Jeretov organizirat će prijem učenika i učenica u prvi razred poštujući epidemiološke mjere

Prvi dan škole veliki je dan za male đake i njihove roditelje. To znaju i u školi pa su se s toga dobro organizirali kako bi primanje prvašića u školu proteklo u najboljem redu u ovo izazovno doba.

Roditelji prvašića koji kreću u Malu školu u Volosko putem mail-a su dobili upute o točnom vremenskom rasporedu dolaska.

Prva grupa tako dolazi u 17,00 sati, a druga u 18,00 sati. Prvoga dana neam potrebe nositi nikakav pribor, a istog dana djeca će imat upoznavanje s učiteljicom te će biti održan prvi roditeljski sastanak na kojem će dobiti sve informacije vezane uz početak i odvijanje nastave.

Područna škola Veprinac organizirala je prijem prvašića u 10,00 sati. Ni oni ne moraju nositi pribor nego će se učenici upoznati sa  razrednicom i učiteljicom produženog boravka a prvom roditeljskom sastanku prisustvovat će roditelji te dobiti sve informacije vezane uz početak i odvijanje nastave.

Uz učenike je moguća pratnja jednog roditelja uz obvezu nošenja maske.

MarketingMariner keramika

Prijem prvaša u Područnoj školi Ičići organiziran je u 11,30 sati.

Nema potrebe nositi nikakav pribor, a istog dana imat ćete upoznavanje s razrednicom i učiteljicom produženog boravka i prvi roditeljski sastanak na kojem ćete dobiti sve informacije vezane uz početak i odvijanje nastave.

Uz učenike je moguća pratnja jednog roditelja uz obvezu nošenja maske.

Za nejasnoće u vezi prijema u školu treba se obratiti školskoj psihologinji na broj telefona 051-70-31-95.skola-vrtic-veprinac

55555
MarketingMALONOGOMETNA IGRAONICA

Zadnje novosti

To Top