MarketingCreative Weddings - videosnimanje i fotografiranje vjenčanja
Opatija

Prezentacija Projekta Riviera4Season2

projekt

Centar Gervais, 13. prosinca 2019. od 13 do 15 sati

Završni prekogranični događaj projekta RIVIERA4SEASON2, u kojem je Grad Opatija jedan od partnera, održat će se sutra, 13. prosinca 2019.  u Centru Gervais

Tom prilikom bit će potpisan Memorandum o suradnji između Rivijere Portorož i Opatijske RIvijere.

Kroz projekt su svoju djelatnost široj publici imali priliku predstaviti i mali proizvođači, OPG-ovi s područja Hrvatske i Slovenije koji će svoju ponudu sutra predstaviti i javnosti od 13 do 15 sati u Gervaisu, uz nastup opatijskog FA Zora i KUD-a Val iz Pirana.

RIVIERA4SEASON2 projekt je prekogranične suradnje Slovenije i Hrvatske kojeg je Grad Opatija provodio dvije i pol godine u partnerstvu s pet partnera. RIVIERA4SEASON2 financiran iz europskih fondova iz programa INTERREG V-A Slovenija – Hrvatska i ukupne je vrijednosti u iznosu od 840.187 EUR.Na ovom projektu zajednički je djelovalo 6 projektnih partnera iz Slovenije i Hrvatske – Općina Piran, Grad Opatija, Turistička zajednica Portoroža, Fakultet za turistične studije – Turistika iz Portoroža, Turistička zajednica grada Opatije te Fakultet za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu Opatija.

MarketingCreative Weddings - videosnimanje i fotografiranje vjenčanja

Cilj projekta bila je aktivna zaštita kulturne i prirodne baštine kroz održivi razvoj turizma u okolici i zaleđu Opatije i Portoroža, a s ciljem proširenja kulturno-turističke ponude, posebno izvan sezone kako bi se izbjegla sezonalnost u turizmu.

Ovim projektom uređena je turistička šetnica koja povezuje Opatiju i Veprinac čime je Opatija dobila još jedan novi turistički sadržaj. Opremljen i otvoren novi interpretacijski centar „Dr. Andrija Mohorovičić – MOHO centar“ u Voloskom, organizirano je niz kulturnih manifestacija u zaleđu Opatije te su aktivirani lokalni OPG-i, mali obrtnici, umjetnici, mali gospodarstvenici iz zaleđa Opatije. Jedna od najznačajnijih aktivnosti ovog projekta jesu izrađeni turistički paket aranžmani/itinerari koji povezuju opatijsku i portorošku rivijeru, a uključuju ponudu upravo malih obrtnika, ugostitelja i OPG-ova.

Javljaju iz Grada Opatije.

55555
MarketingCreative Weddings - videosnimanje i fotografiranje vjenčanja

Zadnje novosti

To Top