MarketingMNK Gorovo
Opatija

Preporuka starijim volonterima da ipak ostanu doma

crveni križ nikola turina
Fotografije iz arhive GDCK, autora Nikola Turina

Crveni križ pozdravlja svoje volontere „zlatne dobi“ i poručuje #ostanidoma, mi smo tu za vas

Gradsko društvo Crvenog križa Opatija okuplja mnogobrojne volontere i volonterke među kojima je i velik broj onih „zlatne dobi“. Njih čak pedesetak neizostavni su dio akcija koje Crveni križ provodi tijekom cijele godine, uvijek spremni pomoći. Prema preporuci Zavoda za javno zdravstvo za očuvanja zdravlja osoba iznad 60 godina i osoba s kroničnim bolestima upućen je apel svim starijim građanima da ostanu u svojim kućanstvima i ne izlaze iz svojih domova, jer imaju veći rizik od razvoja težeg oblika bolesti COVID-19 uzrokovane koronavirusom.

Djelatnici Crvenog križa misle na njih i u ovim teškim vremenima te su im uputili poruku:

Drage naše volonterke i volonteri „zlatne dobi“, falite nam kao i sve naše zajedničke aktivnosti, ali u okolnostima ove pandemije želimo vam dobro zdravlje i sigurnost. Čuvajte se i primjenjujte preporuke stručnjaka, a ako vam je potrebna bilo kakva pomoć mi smo tu za vas kao što ste vi do sada bili za nas i naš Crveni križ. Mislimo na vas u ovim vremenima i šaljemo velike pozdrave u kratkom predahu od aktualnih aktivnosti. -Ekipa Vašeg Crvenog križa Opatija.

Marketing

Podsjećamo, GD Crvenog križa Opatija uspostavilo je dežurni telefon za pozive starijih osoba radi odlazaka u ljekarnu i nabavku osnovnih namirnica: 051-711-129 od ponedjeljka do petka od 8 do 15 sati te 091-946-2082 svakog dana od 8 do 18 sati.

55555
MarketingNovax"

Zadnje novosti

To Top