Marketing
Opatija

Premijerno u Opatiji DJ Mariano Mateljan

Mariano Mateljan Naslovna
Mariano Mateljan

U subotu 19. listopada 2019. s početkom u 22.00 h opatijski klub Gervais ponovno otvara svoja vrata za sve ljubitelje elektroničke glazbe

Kao što su i najavili organizatori iz kolektiva Liminal, povremeno će dovoditi međunarodna i domaća poznata DJ imena i pretvoriti Opatiju u pravu malu party destinaciju. Ovoga puta, i to premijerno na Kvarner, u goste im stiže itekako poznato izvođačko ime hrvatske underground scene – Mariano Mateljan.Mariano Mateljan

Mariano Mateljan jedan je od najplodonosnijih i najtalentiranijih producenata i DJ-eva nove generacije u Hrvata, a svoju je međunarodnu karijeru izgradio svirajući u klubovima poput londonskog Fabric-a, berlinskog Club der Visionare-a, FUSE party-a na Ibiza-i te madridskog kluba Studio 76.

Osim toga, zaštitno je domaće lice jednog od najpopularnijih festivala u Europi- hrvatskog Sonus festivala. Može se pohvaliti respektabilnim izdanjima unutar svjetski poznatih izdavačkih kuća kao što su Cocoon, FUSE i Vinyl Club, pa i nastupima i suradnjama s brojnim inozemnim zvijezdama.

MarketingMNK Gorovo

Pred publiku će izaći još i lokalni izvođači, Dino Jukić iz riječkog kolektiva KBS Entertainment, te Liminal rezidenti Marcel, Soulfreq i Alisa. Za ulaznicu će biti potrebno izdvojiti 40,00 kn, a glazba neće stati do ranih jutarnjih sati.

55555
MarketingMNK Gorovo

Zadnje novosti

To Top