MarketingMALONOGOMETNA IGRAONICA
Kultura

Predstvljanje knjige Josipa Meixnera 28. svibnja u Zori

klavir

Piano medicina – predstvljanje knjige Josipa Meixnera

Gradska knjižnica i čitaonica „Viktor Car Emin” Opatija poziva na predstavljanje knjige Josipa Joea Meixnera „Piano medicina” koje će se održati u utorak 28. svibnja 2019. godine u 18:00 sati u dvorani „Zora”, prostorijama knjižnice. Sljedećeg dana, u srijedu 29. svibnja 2019. godine s početkom u 19 sati, Josip Meixner održati će koncert u Crkvi Sv. Jakova u Opatiji.

Joe Meixner je umjetnik, skladatelj, aranžer i producent, a prije svega pijanist. Rođen u Sisku 2. studenoga 1957., svoju je karijeru gradio u svjetskim glazbenim metropolama, poput Los Angelesa i Beča. Znanstvenici sa Sveučilišta u Beču mjerili su funkcije tijela uz učinak glazbe koju je skladao Josip Meixner. Rezultati su pokazali da njegova glazba zaista pomaže kod bolova, nesanice, anksioznosti, pa i visokog krvnog tlaka.

Na predavanju u Gradskoj knjižnici i čitaonici „Viktor Car Emin” Opatija u utorak 28. svibnja 2019. godine u 18:30 sati Josip Meixner govoriti o svojoj knjizi „Piano medicina” te će podijeliti detaljnije informacije vezane uz primjenu glazbe u medicini. Saznati ćemo koja je glazba medicinski učinkovita i na koji se način može koristiti terapijski ili svakodnevno za poticanje cjelokupnog zdravstvenog stanja.

Glazba koja je komponirana na temelju medicinsko-znanstvenih saznanja, opušta živčani sustav i mišiće, potiče smanjenje razine hormona stresa, smanjenje frekvencije otkucaja srca i spuštanje krvnog tlaka, harmonizira ritam disanja, ubrzava ublažavanje poremećaja sna i kroničnih bolova, pomaže u uklanjanju strahova i indirektno jača imunitet.

MarketingMariner keramika

Sljedećeg dana, u srijedu 29. svibnja 2019. godine, s početkom u 19 sati u crkvi Sv. Jakova Josip Meixner održat će piano koncert, a na repertoaru će se naći djela Beethovena, Schumanna, Chopina, Saint-Saensa, Lehara, Mozarta te njegova vlastita.

Izvor: Grad Opatija

55555
MarketingMALONOGOMETNA IGRAONICA

Zadnje novosti

To Top