MarketingMariner keramika
Kultura

Predstavljen kalendar PGŽ

New Project (7)
foto: fiuman.hr

Primorsko-goranska županija nastavlja s tradicijom izrade tematskih godišnjih kalendara posvećenih posebnostima našeg kraja. Županija već 18. godinu priprema i tiska tematsko-edukativne kalendare i rokovnike te tako doprinosi promociji prirodnih ljepota, kulturnih, muzejskih, umjetničkih kao i drugih svojih posebnosti.

Kalendar za 2019. godinu je u znaku glazbe i glazbenika, a povod je 25-ta obljetnica postojanja Hrvatske glazbene unije PGŽ ali i Primorsko-goranske županije.

Pred objektiv umjetničke fotografkinje Saške Mutić stalo je oko 160 primorsko-goranskih glazbenika, a tijekom 23 dana snimanja od kolovoza do listopada nastalo je više od 3 tisuće fotografija.

Za kalendar su odabrane 64 fotografije na kojima ćete prepoznati mnoga poznata lica svih žanrova primorsko-goranske i hrvatske glazbene scene, a među njima su Neno Belan, Elvis Stanić, Damir Kedžo, Olja Dešić, Antonela Doko, Putokazi, Darko Jurković Charlie, Damir Halilić Hal, Tina Vukov, klape Luka i Vinčace, sopci otoka Krka, Šajeta, DJ Smeđi šećer, Alba Načinović, Krešo i Kisele Kiše , Mia Negovetić i ostali.

MarketingMariner keramika

Svečana promocija kalendara održana je danas u Pomorskom i povijesnom muzeju Hrvatskog primorja u Rijeci, a među uzvanicima su bili i počasna predsjednica primorsko-goranskog HGU-a Jadranka Čubrić te Krešo Burić kako doznajemo na mrežnim stranicama Radio Rijeke.

55555
MarketingNovax"

Zadnje novosti

To Top