Kastav

Predstavljanje rada Hrvatske udruge za ranu edukaciju – Hureka

vIMG_5382-01_002_50

U ponedjeljak 22. studenog, s početkom u 17 sati, u Gradskoj vijećnici Grada Kastva održat će se prezentacija programa za ranu edukaciju Snažan start.

Snažan Start je program Hrvatske udruge za ranu edukaciju – Hureka osmišljen kako bi uz pomoć tima stručnjaka osigurao roditeljima djece s intelektualnim teškoćama sveobuhvatan pristup kvalitetnoj usluzi rane edukacije.

Uvođenje takvog programa u rani odgoj utječe pozitivno na poboljšanje cjelokupnog razvoja i školskog uspjeha djeteta s intelektualnim teškoćama, te na cijeli odgojno-obrazovni sustav.

Program se temelji na osnaživanju roditelja, kao ključnog čimbenika u razvoju djeteta, na način da im stručni tim Snažnog starta pruži sva potrebna znanja i upute za samostalan i svakodnevan doprinos napretku djeteta.

Udruga želi potaknuti roditelje da djecu što ranije uključe u program, obzirom da je djeci s intelektualnim teškoćama potrebno znatno više vremena za svladavanje vještina i znanja u odnosu na djecu urednog razvoja.

Dobra priprema i sustavno organiziran proces učenja temelj su uspješne inkluzije u osnovnu školu, ističu u udruzi Hureka.

Organizatori mole zainteresirane da prijave dolazak na mail: larisa.snazanstart@gmail.com

 

55555

Zadnje novosti

To Top